Concert de Santa Cecília. Homenatge a Jaume Morera i Cercle de Belles Arts. Banda Municipal de Lleida

Concert de Santa Cecília. Homenatge a Jaume Morera i Cercle de Belles Arts. Banda Municipal de Lleida

diumenge, 19 de novembre - 19:00 h

Concert de Santa Cecília. Homenatge a Jaume Morera i Cercle de Belles Arts
Borlänsa, artista pintor
Pau Romero, trombó
Lluís Marc Herrera, narració
Coral Estel
Gemma Naranjo, directora
Banda Municipal de Lleida
Amadeu Urrea, director

Concert d’homenatge a dues entitats emblemàtiques de la nostra ciutat per la seva trajectòria cultural. Aquest any coincideix el centenari del Museu d’Art Jaume Morera i el 70è aniversari del Cercle de Belles Arts. Per l’ocasió, us proposem l’obra Colors del belga Bert Appermont, on el jove trombonista lleidatà Pau Romero interpretarà la part solista i, alhora, en Rafael Borlänsa, director de l’Escola del Cercle de Belles Arts, plasmarà un quadre in situ.
Escoltarem la Suite Française de Darius Milhaud, obra descriptiva de la Bretanya i la Normandia, paisatges que van inspirar a en Morera la seva obra. A la segona part del concert, gaudirem de la Coral Estel amb fragments del Carmina Burana, inspirats en poemes goliarts i que han suggerit sempre imatges evocadores.
Com a colofó, hem volgut retre homenatge al mestre Enric Roca autor de les sardanes El Museu de la Paeria i, Broll de gratitud que avui reestrenem, amb lletra de la seva filla Rosa Roca i arranjaments per a cor i banda del compositor David Esterri.

 

 

 

 

 

 

 

Durada esdeveniment Concert de Santa Cecília. Homenatge a Jaume Morera i Cercle de Belles Arts. Banda Municipal de Lleida 90'Durada:
90'
Ubicació esdeveniment Concert de Santa Cecília. Homenatge a Jaume Morera i Cercle de Belles Arts. Banda Municipal de LleidaUbicació:
Sala 1
Preus:
Entrada: 10 €
Reduïda: 6 €
Venda d'entrades:
Taquilla Auditori
COMPRAR ENTRADES
Categories

Pin It on Pinterest

Share This