Quatre Souvenirs.  Neus Puig i Marta Castelló

Quatre Souvenirs. Neus Puig i Marta Castelló

divendres, 26 de gener - 20:30 h

Quatre Souvenirs
Neus Puig, flauta
Marta Castelló, piano
Quatre Souvenirs és un concert de flauta i piano format per quatre obres molt diferents en època, país i estil. Volem que el públic s’endugui a casa un petit detall de cada lloc, de cada compositor i de cada peça. Aquest cop no es tracta d’un imant per posar a la nevera o una postal, sinó d’una experiència més intensa, un concert per a viatjar i descobrir nous móns.
El programa està format per una Sonata de J.S. Bach, autor indispensable i punt de partida; la Suite de Ch. M. Widor, compositor romàntic francès; 3 Sonets d’Eduard Toldrà, referència catalana; i acaba amb una obra de P. Schoenfield titulada Four Souvenirs, autor nord-americà actual per acabar el recorregut amb molta energia.
Us hi esperem!

https://vimeo.com/user11902066

Foto: Marc Castellà

Més informació:

El duo Atzur es crea l’any 2005 quan les dues comparteixen estudis a l’Escola Superior de Música de Catalunya. Han sembrat èxits en diversos escenaris destacant la Fundación Juan March de Madrid i al Festival de Música de Cambra de la Fundación Monteleón de León, essent també premiades en diversos concursos nacionals. En el seu afany per integrar el públic en les diferents èpoques compositives, el duo crea els seus programes unint peces del repertori tradicional amb obres d’autors contemporanis i autors del passat menys coneguts. Oferint així l’oportunitat única de descobrir obres poc interpretades, el que sens dubte enriqueix l’escolta i suposa un al·licient extra per a l’audiència.

 

Durada esdeveniment Quatre Souvenirs.  Neus Puig i Marta Castelló 60'Durada:
60'
Ubicació esdeveniment Quatre Souvenirs.  Neus Puig i Marta CastellóUbicació:
Sala 2
Preus:
Entrada: 10 €
Reduïda: 8 €
Venda d'entrades:
Taquilla Auditori
Categories

Pin It on Pinterest

Share This