L’OJC AMB BEETHOVEN, MORERA, CALVÓ

L’OJC AMB BEETHOVEN, MORERA, CALVÓ

La Julià Carbonell presenta  un nou programa amb Beethoven com a protagonista
Laura Puig, violoncel
Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida
Alfons Reverté, director
L’OJC porta a l’Auditori Enric Granados un nou programa on la música i la figura del gran compositor alemany és la protagonista.
L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida (OJC) actuarà a l’Auditori Enric Granados de Lleida aquest diumenge 12 de març, a les 19h, en un concert que girarà al voltant del món i la música del compositor alemany L. Van Beethoven.
Per una banda interpretarà la seva Simfonia N. 2, Op. 36, en Re M. D’altra banda el concert tindrà un caràcter inèdit que el farà summament interessant donat que l’OJC rescatarà una obra homenatge dedicada al compositor alemany que va ser creada pel vigatà Bernat Calvó Puig a finals del S. XIX.
Igualment, en el mateix concert, també s’interpretarà el bellíssim i poc divulgat Concert per a Violoncel d’Enric Morera, compost, en temps de guerra i revolucions, l’any 1917. En aquest cas, l’OJC comptarà amb la prestigiosa violoncel·lista Laia Puig com a solista i amb el seu director titular, Alfons Reverté, com a director.

El preu de les entrades tenen una cost de 12 €, la reduïda: 10 € i els amics de l’OJC poden gaudir de l’entrada a 6 €.Podeu adquirir les vostres entrades a la taquilla de l’Auditori, de dilluns a divendres  de 17.30 a 20.30 ( dues hores abans del concert) i al lloc web www.auditorienricgranados.cat

 

 

 

Pin It on Pinterest