Es posa en marxa la figura d’Amic/Amiga de LaTemporada amb què es podrà gaudir d’un 10% de descompte a tots els espectacles que l’Ajuntament de Lleida i la Fundació Pública Teatre de la Llotja en siguin promotors.

També es pot aconseguir fins a un 25% d’estalvi entre 36 espectacles, així com triar la millor localitat. A més, s’aplicarà un 50% de descompte a l’estudiantat de música, teatre i dansa de la ciutat que siguin menors de 20 anys

L’Ajuntament de Lleida incorpora novetats en la programació de tardor de LaTemporada Lleida. I és que posa en marxa la figura d’Amic/Amiga de LaTemporada amb què es podrà gaudir d’un 10% de descompte a tots els espectacles que l’Ajuntament de Lleida i la Fundació Pública Teatre de la Llotja en siguin promotors.

A més, s’aplicarà un 50% de descompte a l’estudiantat de música, teatre i dansa de la ciutat que siguin menors de 20 anys. Per poder aplicar-se aquest descompte cal registrar-se realitzant un tràmit online al web de l’Ajuntament de Lleida.

El lema d’aquesta campanya és “Abona’t a LaTemporada” amb què es pretén, a més de la fidelització del públic, que també puguin aconseguir el millor preu amb la màxima flexibilitat. Així, hi haurà l’Abonament 3 (fins a un 20% de descompte triant 3 funcions o concerts de LaTemporada) i l’Abonament 5 (fins a un 25% de descompte triant 5 funcions o concerts de LaTemporada). Aquests abonaments inclouen les entrades de tota la programació de LaTemporada de tardor 2022 i són unipersonals.

Per gaudir del descompte Amic/Amiga de LaTemporada cal registrar-se a la zona Amic de LaTemporada de la pàgina web de LaTemporada Lleida.

 

ALTRES AVANTATGES

L’Ajuntament de Lleida i els seus equipaments escènics i musicals estan adherits al programa Apropa Cultura, una iniciativa socioeducativa dels equipaments culturals i de les administracions públiques adreçada als usuaris de centres socials que treballen amb persones en situació de desigualtat, discriminació, vulnerabilitat i/o en risc d’exclusió social.

El Carnet Jove Lleida ofereix a tots els joves d’entre 12 i 30 anys (ambdós inclosos) i titulars del Carnet Jove, el 25% descompte a tots els espectacles de LaTemporada on l’Ajuntament de Lleida i la Fundació Teatre de la Llotja en siguin els promotors. Descompte aplicable només a les taquilles dels equipaments.

 

Avançament de la programació de tardor

En la programació de tardor en l’àmbit de les arts escèniques destaquen les funcions de les companyies locals. Totes seran estrena a Lleida i, a més, cal posar de relleu que en el cas de La Baldufa i Zum-zum no seran espectacles familiars.

Entre les que destaquen hi ha dues de les funcions són de dansa i tres de teatre: “Japan” de Mabel Olea; “Imperfect” de la Companyia de Comediants La Baldufa; “Dels intestins una soga i del cul” d’Íntims Produccions; “La casa més petita” de Campi qui Pugui”; “Testament” de Zum-zum Teatre

A més, es torna a programar òpera al Teatre de la Llotja. Serà el 4 de novembre al Teatre de la Llotja amb “Don Giovanni”.

La programació de l’Auditori Municipal Enric Granados compta amb 22 concerts, 8 corresponen a Grans Formacions, 5 a Cambra, 1 al Cicle Ricard Viñes Recitals, 3 al Cicle Coral Antoni Pujol, 2  a Moderna i 3 als Familiars.

El més destacat d’aquesta tardor serà, entre altres, el concert inaugural de la temporada de l’Orquestra Simfònica del Vallès a Lleida, tindrà lloc el 9 d’octubre, i comptarà amb el guanyador del Concurs Ricard Viñes 2021, Elia Cecino.

Mariona Escoda i Antoni Tolmos oferirar un concert íntim ple de grans cançons i balades el 20 d’octubre . La veu de la Mariona és considerada com una de les més brillants i encisadores del panorama musical català que l’ha convertit en la recent guanyadora del programa Eufòria de TV3. Al piano, el reconegut pianista Antoni Tolmos recrea uns arranjaments plens de sensibilitat i alhora de força al servei de la veu i d’un concert ple bellesa.

El 2 de novembre el públic se submergirà en una experiència immersiva “IB: La banya ancestral” una òpera electroacústica en format de concert composada per Joan Bagés. Aquest concert s’emmarca dins d’un nou festival audiovisual de la ciutat de Lleida que tindrà lloc del 2 al 6 de novembre: L’intangible. L’intangible, festival de cultura, art i tecnologia, indaga en la seva primera edició en dos de les seves directrius base: el procés creatiu en sí mateix i per d’altra banda el vincle amb les noves tecnologies.

El 12 de novembre la Franz Schubert Filharmonia ofereix un concert amb el debut de la jove violoncel·lista suïssa Nadège Rochat i tindrem la sort de comptar amb el director Thomas Rösner, director titular de la Beethoven Philharmonie de Viena.

Àngel Òdena, el nostre baríton més internacional, torna a la sala simfònica de l’Auditori el dia 18 de novembre, per oferir-nos un recital de sarsuela i òpera “De la Cançó de Concert al Teatre Líric” acompanyat del pianista Miquel Ortega.

L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida oferirà dos concerts: el primer serà el concert ajornat per la pandèmia. La data, el 23 d’octubre, la Primera de Mahler, de la mà d’un dels seus projectes pedagògics més emblemàtics, l’Acadèmia OJC -2022, pensada per acompanyar en el camí cap a la vida professional als estudiants de música que destaquen per la seva excel·lència.

El segon dels seus concerts tindrà lloc el 27 de novembre amb el gran pianista català Josep M. Colom que ens oferirà la seva visió personal des del piano de dues obres cabdals del repertori per a teclat i orquestra, el Concert de Brandemburg núm. 5, de Johann Sebastian Bach, i el concert Núm. 17 W.A. Mozart. Un diàleg musical iniciat amb laSimfonia en re major Op. 18 n. 6 de Johann Christian Bach.

Dins del cicle coral Antoni Pujol, dissabte, 17 de desembre, la soprano Raquel Andueza amb el Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados i el Bach Collegium de Barcelona, més solistes becats per la Fundació Salvat i dirigits per Pau Jorquera ens oferirà Bach: cantates d’advent. Ens oferiran dues cantates per al temps d’advent escrites en l’època que Bach servia a Weimar.

Com a colofó a la temporada torna l’energia dels valsos i polques de la família Strauss, dimarts, 27 de desembre arriba el Festival de Valsos i Danses. Com ja és una tradició a l’Auditori, l’Orquestra Simfònica del Vallès, amb el seu director titular Xavier Puig acompanyats per la soprano Sara Bañeras, oferiran un concert que ja és una cita ineludible en el calendari de Nadal a la nostra ciutat.

Per altra banda, un any més, el Festival Musiquem Lleida  celebrarà la cloenda de la XVII edició  el diumenge 16 d’octubre amb el concert  Rèquiem G. Fauréamb la Coral Shalom, el Cor Praesentia, LleidArt Ensemble

Pin It on Pinterest

Share This