L’Orquestra Simfònica Camera Musicae presenta a Lleida aquests dos concerts que es programen el marc de LaTemporada Lleida
Per primera vegada es podrà escoltar a Lleida el Concert per a Violí de Sibilius amb la premiada violinista Esther Yoo. I també serà la primera ocasió en què Ainhoa Arteta actua a la ciutat acompanyada per una orquestra
L’Orquestra Simfònica Camera Musicae ha presentat aquest dimecres la seva primera temporada estable a l’Auditori Municipal Enric Granados que s’emmarcarà dins de la programació de LaTemporada Lleida. La directora de l’equipament, Puri Terrado; l’assessor de Cultura de la Paeria, Antoni Llevot, i el director artístic de l’OCM, Tomàs Grau, han estat els encarregats d’explicar el nou programa que oferirà la formació.

En aquest sentit, l’Auditori acollirà el pròxim 22 de febrer l’actuació de la violinista guardonada al Concurs Internacional de Violí Jean Sibelius, Esther Yoo, interpretant per primera vegada a Lleida el concert del mateix compositor. Tres moviments d’extrema dificultat que combinen virtuosisme tècnic i exigències expressives amb melodies inspirades en la cultura tradicional. A la segona part, Tomàs Grau ja en solitari al capdavant de l’OCM dirigirà la Simfonia núm. 8 de Dvorák, quatre moviments on el espectador podrà sentir la influència en els ritmes de les danses bohèmies i les melodies d’inspiració folklòrica.

El 27 d’abril l’Auditori rebrà, en aquesta ocasió, a la coneguda soprano Ainhoa Arteta, que protagonitzarà un concert que inclourà la interpretació dels Vier letztete Lieder ‘Les quatre últimes cançons’ de Richard Strauss. Per obrir aquet segon concert, l’orquestra interpretarà l’Obertura Egnom de Beethoven. Finalment, el concert finalitzarà amb la interpretació de la Simfonia núm. 2 de Shuman. Val a dir que aquesta actuació també serà inèdita ja que per primera vegada a la ciutat la soprano Ainhoa Arteta actuarà acompanyada per una orquestra.

El preu de l’entrada general per a cadascun dels concerts és de 30€, tot i que amb l’abonament OCM hi ha un 25% de descompte si es compra entrada per als dos concerts (només a les taquilles).

Pin It on Pinterest

Share This