AQUESTA TEMPORADA GAUDEIX DE LA MILLOR MÚSICA AMB GRANS ORQUESTRES!
T’oferim tres concerts a un preu molt interessant!
Pots comprar el tres concerts per només 40 €
Si esculls dos concerts els podràs comprar per 30 €
Vine a la taquilla de l’Auditori i compreu el vostre abonament,  de dilluns a divendres, de 17.30 a 20.30 h.
Compra ara el teu abonament dels tres concerts: Comprar abonament

Dijous, 15 de març, 20.30 h
Bolero de Ravel
Enrique Lapaz, pianista (guanyador del Premi Ricard Viñes 2016)
Orquestra Simfònica del Vallès
James Ross, director
El minimalisme va ser l’anticòs generat contra un tipus de nova música contemporània que les grans institucions de la segona meitat del segle xx. Ravel, ancestre del minimalisme, és la frontissa d’aquest programa, que emmiralla, per una banda, el seu Concert per a piano en Sol major amb el The Piano cinematogràfic de Michael Nyman, i, per l’altra, el Bolero amb el Foxtrot per a orquestra d’una altra patum d’aquest insistent gènere musical: John Adams. Per als qui creuen que hi ha més d’una música possible.
Enrique Lapaz a l’Auditori
Preu: 20 €                   Reduïda: 15 €  
Cicle de Piano Ricard Viñes

Diumenge, 15 d’abril, 19 h
L’Alessandro Amante
Xavier Sabata, contratenor
Vespres d’Arnadí, orquestra barroca
Dani Espasa, clave i direcció
‘L’Alessandro Amante’, un recital que dibuixa la figura d’Alexandre el Gran a través de les òperes que li van dedicar els primers 75 anys del S.XVIII. Alexandre el Gran, una figura complexa i contradictòria capaç de la violència, l’arrogància i l’ambició implacable d’un conqueridor, però també de la generositat de qui reconeix la humanitat de l’enemic, sentint-lo així com un semblant. Celebrarem les seves victòries, els seus amors i les seves inseguretats gràcies a la música de G.F. Händel, L. Vinci, N. Porpora, F. Mancini, G. B. Ferrandini,… entre d’altres.
Xavier Sabata s’ha consolidat com un dels millors contratenors de la seva generació i es considera un dels millors del món.
Més informació 
Escolteu a Xavier Sabata
Preu: 20 € Reduïda: 15 €

Divendres, 20 d’abril, 20 h
Shéhérazade. 1001 nits màgiques amb l’OBC
Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya
Álvaro Albiach, director
Gran part del concert està dedicat a la interpretació musical en base a textos literaris, encara que els compositors no desitjaven la relació amb la música descriptiva.
Granados ens duu una de les obres més belles i interessants del seu repertori, malgrat que injustament oblidades. Estrenat a Barcelona el 1908, el poema simfònic Dante –entorn d’episodis de La divina comèdia– mostra una gran maduresa de composició amb influències de l’escola francesa de finals del XIX i especialment del wagnerianisme que tanta admiració li va despertar. Al costat d’aquesta obra de capçalera, una perla de l’exotisme oriental estrenada a Nova York un mes abans de la seva mort. La Danza de los ojos verdes és un tribut a la bailaora “La Argentina” a qui va dedicar l’obra. Obra d’un cert costumisme, respira la influència de les danses gitanes del Sacromonte que tan van inspirar els compositors de l’època.
El 1888 el compositor rus Nikolai Rimski-Kórsakov, va escriure i estrenar la suite simfònica Shéhérazade. Basada en els contes de Les Mil i Una Nits, aquest poema musical combina una orquestració brillant i exemplar amb la característica música oriental que tanta curiositat desvetllava a l’època. Es tracta d’una de les grans obres de la música russa de la segona meitat del segle XIX.
La Música ens toca
Preu: 26 € Reduïda: 20 €

Pin It on Pinterest

Share This