L’objectiu és apropar la música simfònica i de cambra a tota la ciutadania.

Es faran un total de vuit actuacions que seran gratuïtes però amb reserva prèvia d’entrada. Els dos primers són aquest dissabte als centres cívics de Pardinyes i Balàfia, a les 18.00 i 19.30 h, respectivament

L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida (OJC) inicia un cicle de concerts als barris de Lleida amb l’objectiu d’apropar la música simfònica i de cambra a tota la ciutadania. El regidor de Ciutat i Cultura, Jaume Rutllant, i la regidora de Participació Ciutadana i Lluita contra la Corrupció, Elena Ferre, acompanyats del director de l’OJC, Alfons Reverté, han presentat aquest dijous la programació que comptarà amb vuit actuacions, que seran gratuïtes però amb reserva prèvia d’entrada.

Rutllant ha destacat que “un cop més l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida és una eina cultural al servei de tot el territori, que ens mostra la seva vocació i que té un objectiu compartit per l’OJC i les Regidories de Ciutat, Cultura i Participació Ciutadana. Hem treballat  intensament per poder oferir aquesta programació que arribarà als barris de Pardinyes, Balàfia, Bordeta, Magraners, Ereta, Mariola, Cappont i Secà.
Per la seva banda, Ferre ha explicat que “amb aquesta iniciativa pretenem mantenir viva la música als barris, fomentar el coneixement de l’Orquestra Julià Carbonell, apropant la música a un públic ampli, perquè qualsevol persona que ho desitgi, sense moure’s del seu barri, pugui gaudir d’una bona estona de música”.
En aquest cicle de concerts, a més de l’OJC, hi participaran el Duet Dos de Lis, el Trio Cordes de Ponent, el Quartet Amoenus  i el Duet Mateu Soler.
Tant el regidor com la regidora han coincidit en posar de relleu que aquest “és l’inici d’una bona sintonia i treball transversal realitzat entre les regidories de Cultura i Participació de  l’Ajuntament de Lleida i  l’Orquestra Julià Carbonell, que ens portarà a atansar a partir d’ara moltes altres mostres culturals als barris, tot trencant barreres i limitacions en el camí de fer de la música un dret accessible a tota la ciutadania”
Aquest cicle de 8 concerts als diferents barris de la ciutat són gratuïts, encara que per al control d’aforament s’han de reservar entrades.
Les entrades podran reservar-se 15 dies abans de cada concert al web http://www.paeria.cat/entrades/web/participació

Programació

Dissabte 15 de maig

Lleida. Centre Cívic Pardinyes – 18 h

Lleida. Centre Cívic Balàfia – 19.30 h

A càrrec del Duet Dos de Lis

Músics de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC

Roser Farré, violí

Laura Fontanals, guitarra

Dissabte 12 de juny

Lleida. Centre Cívic Bordeta – 18 h

Lleida. Centre Cívic Magraners – 19,30 h

A càrrec del Trio Cordes de Ponent

Músics de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC

Conxa Boyero, violí

Xavier Balcells, viola

Teresa Valls, violoncel

Dissabte 19 de juny

Lleida. Centre Cívic Ereta – 18 h

Lleida. Centre Cívic Mariola – 19.30 h

A càrrec del Quartet Amoenus

Músics de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC

Enric Ribalta, flauta

Víctor Lleixà, clarinet

Júlio Gargallo, trompa

Ramon Aragall, fagot

Dissabte 17 de juliol

Lleida. Centre Cívic Cappont – 18 h

Lleida. Centre Cívic Secà – 19.30 h

A càrrec del Duet Mateu Soler

Músics de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC

Ramon Aragall, fagot

Mariona Tuset, violoncel

 

Pin It on Pinterest

Share This