Música i il·lustracions en viu de la mà del Brossa Quartet i La Botzina
Cordes Grillades és la primera de les dues propostes del Cicle de Concerts Familiars que la Fundació Orfeó Lleidatà organitza en col·laboració amb l’Auditori Municipal Enric Granados. L’espectacle musical tindrà lloc aquest dissabte 26 d’octubre a les 18.30h.
Cordes Grillades és un concert familiar que combina la música, la il·lustració i la narració. Les cordes estan amanides amb pintures de molts colors per explicar una història d’insectes, ocells, amor i, sobretot, molta música. Els reclams d’ocells, les granotes de percussió, la cuca de llum i el pica-soques acaben de donar els moments màgics per tal que el conte sigui ple de sorpreses, fantasia i interès.
Una adaptació sobre el conte original d’Eric Carle, amb música especialment escrita pels músics del Brossa Quartet de Corda, amb il·lustracions i dibuixos de Maria Vidal.

Brossa Quartet
El Brossa Quartet de Corda o Col·lectiu Brossa procura cercar la singularitat de cada actuació i, en la mesura del possible, adaptar-se a suggeriments, riscos artístics, col·laboracions o contrapropostes de tota mena. Més enllà d’etiquetes musicals, el quartet pretén trobar espais comuns i diàleg entre músiques de tots els estils, recolzant-se també amb col·laboracions d’artistes diversos provinents d’altres disciplines com el teatre, dansa, literatura, escultura, poesia o imatge.

La Botzina
La Botzina és una companyia especialitzada en la producció i realització de concerts didàctics, espectacles basats en la música com a continguts i que tenen un clar caràcter educatiu. Des del seu inici el 1996 fins al dia d’avui, La Botzina ha creat més d’una quinzena d’espectacles tot col·laborant amb formacions musicals de primer nivell.

Les entrades es poden comprar a través del web www.orfeolleidata.cat i al lloc web de l’Auditori: www.auditorienricgranados.cat

L’horari de la taquilla de l’Auditori és de dilluns a divendres, de 17.30 a 20.30 h i el dia del concert la taquilla obrirà una hora abans.

El cicle d’espectacles familiars compta amb la col.laboració de la Fundación Ibercaja.

 

Pin It on Pinterest

Share This