Aquest diumenge, 16 de juny, a les 19 hores, el públic podrà gaudir d’un programa musical, que va dels temes romàntics alemanys al gòspel, passant per cançons sobre textos de Lorca i Màrius Torres
El Cor de Cambra de l’Auditori Municipal Enric Granados presenta aquest diumenge, 16 de juny, a les 19 hores, ‘Des del Fons del Cor. Paraules de la nit…’. Un concert en què el públic podrà gaudir d’un programa musical que va dels temes romàntics alemanys al gòspel, passant per cançons sobre textos de Lorca i Màrius Torres.
El Cor de Cambra de l’Auditori pujarà a l’escenari sota la direcció de Lluís Vilamajó i comptarà amb el pianista Jordi Castellà i Txe Arana com a rapsode per degustar-ne els versos. El concert convida al públic a una manera de cantar, a una expressió fonda, des del més íntim de cadascú. Des d’on surt la veu, d’on van a parar els silencis. D’on ressonaran les Paraules de la nit del poeta lleidatà Màrius Torres ‘‘Cada flor té un perfum, i cada ànima pesa en el fons del meu cor’’.
El preu de les entrades és de 13 € i 11 € la reduïda. Tota la informació i compra d’entrades a la taquilla de l’Auditori Municipal Enric Granados i al web de LaTemporada.

Pin It on Pinterest

Share This