Josep M. Colom actuarà aquest diumenge, a les 19.00 hores, a l’Auditori Municipal Enric Granados. Amb “Bach i Mozart: dues visions per Josep M. Colom”, presentarà en aquest concert dues obres cabdals del repertori per a teclat i orquestra.
Colom estarà acompanyat d’Enric Ribalta a la flauta, Joan Espina al violí i concertino director i l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida.

Josep M. Colom
Va néixer a Barcelona el 1947. De jove va guanyar el concurs internacional de Jaén (1977) i el de Santander (1978). Més tard, el Ministeri de Cultura espanyol li va atorgar el Premi Nacional de Música. Als anys 70 va estudiar a l’École Normale de Musique francesa, fundada per Alfred Cortot, i a França també ha enregistrat la major part dels seus CD per al segell Mandala amb obres de Brahms, Franck, Blasco de Nebra, Mompou, Falla, etc. També ha enregistrat en directe per a RTVE un DVD amb el tercer concert de Prokófiev i un CD amb obres de Chopin, Debussy i Ravel.
Molts músics l’han ajudat a evolucionar, però especialment ho ha fet el compositor Joan Guinjoan. El seu món és el recital i la música de cambra, tot i que també ha treballat amb molt bons directors i músics i amb quasi totes les orquestres espanyoles.
La pedagogia s’ha convertit, a poc a poc, en quelcom molt important per a ell, fa classes magistrals a més de treballar amb l’Aula de Música de La Universitat d’Alcalá d’Henares, l’Escola Superior Musikeon de València i el Conservatori del Liceu de Barcelona.

Aquest espectacle està inclòs dins de la promoció Black Friday de LaTemporada Lleida i, per tant, juntament amb 9 espectacles més de música i teatre, té un 30% de descompte en la compra d’entrades a taquilla i online (cal posar el nom de la tarifa BLACK FRIDAY 2022 i el nom del promocode: BLACKFRIDAY22).

Pin It on Pinterest

Share This