L’Auditori Municipal Enric Granados, el Teatre Municipal de l’Escorxador i el Teatre de la Llotja programen entre setembre i gener 60 propostes artístiques, de teatre, música, dansa, màgia, circ i òpera

LaTemporada, la programació estable d’arts escèniques i música de Lleida, ha posat a la venda les entrades per la campanya de tardor. Entre els mesos de setembre i gener està previst que l’Auditori Municipal Enric Granados, el Teatre Municipal de l’Escorxador i el Teatre de la Llotja acullin una seixantena d’espectacles i concerts.
Així doncs, els tres equipaments municipals posen a l’abast dels lleidatans un ampli ventall de propostes artístiques de qualitat de productores capdavanteres, tant del teatre català com de la cartellera madrilenya i música de primer nivell, amb intèrprets de renom internacional.
A banda, l’oferta de LaTemporada també inclou òpera, dansa, màgia, circ, lectures dramatitzades, recitals poètics, clowns
Una bona mostra de les darreres produccions d’arts escèniques del País
Produccions del Grec Festival de Barcelona, del Teatre Nacional de Catalunya, del Teatre Lliure, de la Sala Beckett, de productores com Focus o Minoria Absoluta o del Festival Temporada Alta, així com obres i actors premiats en diferents certàmens passaran per Lleida aquesta propera temporada, tant pel Teatre Municipal de l’Escorxador com pel Teatre de la Llotja.
Noms propis com Josep Maria Pou, Sílvia Munt, Mario Gas, Clara Segura, Cristina Genebat, Marta Marco, Joan Pera, Emma Vilarasau, David Verdaguer, Imma Colomer o Jordi Bosch destaquen en la part teatral.
Sobresurten obres com Moby Dick, El Fantasma de Canterville, Les noies de Mossbank Road, El metge de Lampedusa, Humans, Un tret al cap, Un cop l’any o Cronología de las Bestias amb Carmen Machi.
Música i músics d’alçada per a tots els públics
Pel que fa a la música, l’Auditori i la Llotja es convertiran en escenaris de propostes ben diverses, d’entre les que destaquen en l’àmbit clàssic la presència d’intèrpets de renom internacional com Vladimir Ashkenazy, Arcadi Volodos, l’Orquestra de Cadaqués o l’Orquestra Simfònica del Vallès, però també hi tindran cabuda altres gèneres com el soul de The Sey Sisters, el pop rock de Love of Lesbian o propostes híbrides entre el teatre i la música com ara Miedo, d’Albert Pla. No hi podia faltar l’òpera de la mà dels Amics de l’Òpera de Sabadell amb Falstaff i el 25è Jazz Tardor Festival, el concert inaugural del qual serà a càrrec d’Eri Yamamoto Trio, una de les pianistes de jazz amb més projecció internacional.El teló de LaTemporada de tardor l’aixecarà el grup de folk gallec Luar Na Lubre, que actuarà el divendres 28 de setembre a l’Auditori Municipal Enric Granados per les festes de la Tardor de Lleida, amb què presentaran el seu darrer disc Ribeira Sacra.

Accent lleidatà
La campanya de tardor de LaTemporada també oferirà espectacles amb un toc marcadament lleidatà. Les actuacions de la Coral Shalom, el cor Veus.kat, un homenatge al pianista lleidatà Ricard Viñes, i l’estrena de l’espectacle familiar de pallassos de la companyia La Baldufa. El Teatre Municipal de l’Escorxador acollirà una lectura dramatitzada en el context del Simposi que organitza la Universitat de Lleida en el marc de l’Any Pedrolo. La Llotja tornarà a acollir una nova edició del certamen internacional de dansa urbana The Best On. L’Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida, l’Orquestra Jove de Ponent, la Banda Municipal de Lleida o l’Orfeó Lleidatà formen part d’aquesta proposta amb accent lleidatà, en la que destaca la col·laboració de la cantaora catalana Mayte Martín, que serà la veu de El Amor Brujo, amb la BSUM Lleida.

Propostes familiars
En l’àmbit de les iniciatives destinades al públic familiar, els espais escènics lleidatans proposen espectacles com el Mag Lari, els festivals El més petit de tots o el Lleida Tardor Màgica, el cicle de concerts familiars de l’Auditori Municipal Enric Granados o el circ de Ludo Circus Show.
Abonaments i entrades a la venda
Aquesta temporada els preus de les entrades van de 5 a 62 € i es posen a disposició del públic un ampli ventall d’abonaments i packs:

Packs entrades arts escèniques – tardor 2018
Abonaments: es pot gaudir del Preu Abonament comprant entrades per a 5 espectacles, mínim un de cada grup.
Preu Abonament Grup A: 20 € / espectacle
25 il·lusions
El fantasma de Canterville
Humans
La resposta
Cronología de las Bestias
Moby Dick

Preu Abonament Grup B: 14 € / espectacle
Federico García
Un tret al cap
Miedo
Un cop l’any
Les noies de Mossbank Road
La importància de ser Frank

Preu Abonament Grup C: 10 € / espectacle
Tr3s x 1
El llarg dinar de Nadal
El metge de Lampedusa
Siempre a la verita tuya
Preu per a compres en grups: es pot gaudir del Preu Abonament per la compra mínima de 10 entrades d’un mateix espectacle

Altres packs:

Pack Tardor Màgica 3 espectacles: 12 € els tres 
Hipnoadictos por el mundo amb Jordi Ruiz
Gala AMIL amb Òscar de la Torre, Ferran Pedrós, Mag Adriaco i Mag Mo i Mag Centenarius

Pack familiars Nadal 2 espectacles: 10 € els dos
Ludo Circus Show i CHAPEAU !

Abonaments música – Tardor 2018

Abonament Grans Concerts – 58 €
7 octubreVladimir Ashkenazy i l’Oquestra de Cadaqués
26 octubreArcadi Volodos. Concert de Piano
27 desembre – Festival de Valsos i Danses amb l’OSV

Abonament OJC – 18 €
25 novembre Homenatge a Leonard Bernstein
16 desembre Txaikovski, un tambor i tres taronges
19 generJosé Cura de nou amb l’OJC!

Abonament Banda Municipal – 15 €
18 novembre- Concert de Santa Cecília. BML
23 desembreEl Trencanous . BML
24 febrerRecordant els 80’s. BML

Abonament Ricard Viñes – 16 €
8 novembre – Ricard Viñes: La música per a tecla I
15 novembre – Ricard Viñes: La música per a tecla II
22 novembre – Ricard Viñes: La música per a tecla III
29 novembre – Ricard Viñes: La música per a tecla IV

Entrades a la venda a www.latemporadalleida.cat,  les taquilles dels equipaments municipals (Escorxador, Llotja i Auditori) i a l’Oficina de Turisme de Lleida (c/ Major, 31 bis)…

Tota la informació a www.latemporadalleida.cat

Pin It on Pinterest

Share This