Dimecres, 22 de desembre a les 20h, l’Auditori acollirà el concert de l’Escolania de Montserrat i La Grande Chapelle, que sota la direcció d’Albert Recasens, interpretaran  Missa Scala Aretina amb un programa que aposta decididament pel patrimoni musical català.

L’Auditori posa en marxa unes OFERTES ESPECIALS per aquest concert:

 

PREU PER A GRUPS a partir de 10 persones: 23 € (venda online i taquilla fins al dia del concert)

PREU BLACK FRIDAY  : preu per entrada (individual) : 23 € (+ obsequi)
Oferta vàlida des de dilluns 22 al divendres 26 de novembre
(ambdós inclosos).
Oferta exclusiva per taquilles:
Auditori, Teatre Escorxador i Llotja

 

Horari Taquilla de l’Auditori Municipal Enric Granados:
Matins: dimarts i dijous de 10h a 12h. Tardes: de dimarts a divendres de 17h a 20h. (Dilluns tancat)

 

Escolania de Montserrat
L’any passat, la revista musical de la BBC va classificar l’Escolania de Montserrat entre els 10 millors cors del món. El cor de la comunitat benedictina de Montserrat, cor de nois de veus blanques i altes té les seves arrels en el segle XIII, el que el converteix en un dels cors més antics d’Europa.
Actualment, l’Escolania està formada per 48 nois de 9 a 14 anys de tot Catalunya. La majoria d’escolans comencen a 4t de Primària i acaben a 1r o 2n d’ESO en funció de la veu. L’Escolania és un Cor litúrgic, que des de fa més de set-cents anys canta per a la Mare de Déu de Montserrat. Això no obstant, també fa gires per tot el món i ha gravat molts discos.

Escolania de Montserrat

 

La Grande Chapelle
La Grande Chapelle és una agrupació musical de vocació europea, creada el 2005, que interpreta música vocal i instrumental de música sacra antiga. El seu nom ve de la capella musical de la Casa de Borgonya, on van participar músics com Nicolas Gombert, Philippe Rogier i Mateo Romero. La Grande Chapelle està formada per intèrprets procedents de diferents països europeus. Aquesta heterogeneïtat de la plantilla constitueix un segell distintiu del conjunt, que defuig de la uniformitat tímbrica i dóna prioritat als relleus sonors. El seu principal objectiu és fer una nova lectura de les grans obres vocals espanyoles dels segles XVI a XVIII, amb especial predilecció per la producció policoral del Barroc.

La Grande Chapelle 

 

Albert Recasens, director
Des dels inicis de la seva carrera, combina la pràctica musical, la gestió i la investigació musicològica. Ha estat professor a les universitats de València i Autònoma de Madrid.  El 2005, va iniciar un ambiciós projecte de recuperació del patrimoni musical espanyol amb la fundació del conjunt La Grande Chapelle i el segell discogràfic Lauda, ​​que culminen tot un procés de recuperació, des de la investigació científica d’excel·lència fins a la interpretació musical. El 2007, va assumir la direcció artística de La Grande Chapelle. Des de llavors ha dirigit nombrosos concerts tant de polifonia com de música barroca, destacant els oferts a l’Auditori Nacional de Madrid, la Cité de la Musique de París, l’OsterKlang-Festival de Viena, entre d’altres.

Albert Recasens

Pin It on Pinterest

Share This