El regidor de Cultura, Ciutat i Transició Ecològica, Jaume Rutllant, acompanyat del regidor de Joventut, Festes i Esports, Ignasi Amor, i del director de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, Joanjo Ardanuy, ha presentat la nova edició de l’Estiu en Viu 2022 de Lleida que se celebrarà del 16 de juny al 31 de juliol amb 15 activitats programades.

L’Estiu en Viu ofereix una programació cultural amb un varietat de propostes que anima a gaudir de la cultura popular, espectacles d’arts escèniques i música en diferents espais de la ciutat i activitats dels equipaments culturals i monumentals de Lleida.

L’Estiu en viu s’iniciarà el proper divendres 17 de juny amb l’espectacle “Urban Passarel·la. Arpa i Dj en directe” a càrrec del discjòquei Víctor Guersana i Berta Puigdemasa a l’arpa, que avui també ha assistit a la presentació de la programació i ha ofert un petit tast.

Paral·lelament el cap de setmana del 17 al 19 de juny se celebra el Magníficfest by Lleida Music Festival.

També destaca la XV Festa de la Música que se celebrarà el 18 de juny a la plaça Paeria i la 3a edició del Concurs Internacional  Ricard Viñes Piano Kids and youth del 30 de juny  al 2 de juliol a l’Auditori Municipal Enric Granados.

En l’àmbit de les arts escèniques i circ destaca l’espectacle de circ “Tartana” amb la Cia. Trocos Lucos i l’espectacle “Oye Polo” a càrrec de Oye Sherman i Ana Polo.

A més de, l’Auditori Municipal Enric Granados, la plaça Esteve Cuito del Teatre Municipal de l’Escorxador, l’amfiteatre del Camps Elisis, l’Arboretum i la plaça Barcelona seran altres escenaris que acolliran programació de l’Estiu en Viu.

El cartell ha estat dissenyat per la Francesca i el Blai de l’estudi creatiu lleidatà CactuSoup.

Programa Estiu en viu

Pin It on Pinterest

Share This