La reconeguda veu del jazz Sharon Clark actua Lleida aquest divendres, a les 20 hores, a l’amfiteatre dels Camps Elisis, en el marc de la programació de l’Estiu en Viu 2022.

En el concert estarà acompanyada pel seu quintet format per Fredrik Carlquist, saxo, tenor i clarinet; Mattias Nilsson, piano; Ignasi Gonzàlez, baix, i Jo Krause, bateria.

Reconeguda internacionalment per la seva vibrant i incomparable tonalitat, la cantant de jazz Sharon Clark ha estat aclamada pels mitjans de comunicació internacionals, incloent-hi el New York Times, el Washington Post o el Wall Street Journal. La crítica ha dit que escoltar en directe a aquesta vocalista és una experiència intensa on es relacionen l’emoció i la perfecció. Dotada d’una veu poderosa i una tècnica extraordinària, Clark és capaç de desenvolupar-se, des d’una accentuada personalitat artística, en una estètica on conflueixen la gran tradició del jazz vocal i els necessaris accents de modernitat que tot art necessita per a la seva evolució.

L’entrada al concert és gratuïta.

Pin It on Pinterest

Share This