LleidArt Ensemble

foto fcec

Components:
Christian Torres, violí. Hochschule für Musik Hanns Eisler, Berlin
Ariadna Gabarrell, violí. Hochschule für Musik “Felix Mendelssohn Bartholdy”, Leipzig
Cèlia Johé, violí. Escola Superior de Música de Catalunya
Núria Garcia, viola. Escola Superior de Música de Catalunya (ESMuC)
Oriol Aymat, violoncel. Yeduhi Menunhin School, Anglaterra i Folkwang Hochschule Essen, Alemanya
Daniel Claret, violoncel. Conservatori del Liceu i al Leopold-Mozart-Zentrum d’Ausburg (Alemanya)
Roger Azcona, contrabaix. Konservatorium Wien
Neus Puig, flauta. Escuela Superior de Música Reina Sofia, Madrid
Laia Santamaria, clarinet. Hochschule für Musik, Karlsruhe i Universität der Künste, Berlin
Cèlia Johé, violí. Escola Superior de Música de Catalunya
Núria Garcia, viola. Escola Superior de Música de Catalunya (ESMuC)
Marta Castelló, piano. Hochschule für Musik, Karlsruhe


LleidArt Ensemble
és una associació de joves músics que han compartit estudis i experiències musicals al llarg dels últims anys. Tots ells s’han format inicialment a Catalunya i després han ampliat els seus estudis musicals amb postgraus i màsters en escoles d’alt prestigi d’arreu.

El grup neix de la necessitat i voluntat de construir un espai de creació musical de qualitat, obrint-se a qualsevol tipus d’estil i anant sempre més enllà dins l’àmbit de la música de cambra. Partint de la base d’una formació compartida a l’ESMuC, d’un potencial artístic ric i variat i de l’amistat que els uneix, LleidArt Ensemble vol conjugar les seves inquietuds en un projecte motivador ampliant l’oferta cultural actual. La qualitat musical, la innovació, la il·lusió i la flexibilitat davant una nova realitat musical i social, són algunes de les característiques pròpies del grup.

Des de l’any 2013 és grup resident de l’Auditori Enric Granados de Lleida, la temporada 2015/16 va formar part de la Xarxa de Joventuts Musicals de Catalunya, així com també va ser Grup Vinculat a l’ESMUC. Ha realitzat espectacles familiars com El Carnaval dels Animals, el Trencanous o El petit piano; projectes temàtics de música de cambra, com Aqua, Cartes a Granados o Keep Calm & Merry Christmas, o de música contemporània, com Montsech. Tots ells s’han estrenat i representat en les millors sales del territori com l’Auditori Enric Granados o la Seu Vella de Lleida, així com en altres teatres i auditoris catalans. Al juny del 2017 LleidArt Ensemble estrena un projecte de gran format a l’Auditori Enric Granados de Lleida que porta per títol “Primaveres”, sota la direcció musical del prestigiós director Xavier Puig.

Més informació: www.lleidartensemble.cat 

Pin It on Pinterest