LleidArt Ensemble

LleidArt Ensemble

 

Components:

Marta Castelló, piano
Laia Santamaria, clarinet
Neus Puig, flauta travessera
Christian Torres, violí
Ariadna Gabarrell, violí
Fèlix Gallego, viola
Nico Cobo, violoncel
Roger Azcona, contrabaix
Ignasi Corella, percussió

LleidArt Ensemble és una agrupació de joves músics que han compartit estudis i experiències musicals al llarg dels últims anys. Els seus músics s’han format majoritàriament a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) i posteriorment han ampliat els seus estudis en diverses escoles i conservatoris superiors d’alt prestigi europeu.

El grup neix de la necessitat i voluntat de construir un espai de creació musical de qualitat, obrint-se a qualsevol tipus d’estil i anant sempre més enllà dins l’àmbit de la música de cambra. Partint de la base d’una formació compartida a l’ESMuC, d’un potencial artístic ric i variat i de l’amistat que els uneix, LleidArt Ensemble vol conjugar les seves inquietuds en un projecte motivador ampliant l’oferta cultural actual. La qualitat musical, la innovació, la il·lusió i la flexibilitat davant una nova realitat musical i social, són algunes de les característiques pròpies del grup.

Des de l’any 2013 és grup resident de l’Auditori Enric Granados de Lleida, ha format part de la Xarxa de Joventuts Musicals de Catalunya i també ha sigut Grup Vinculat a l’ESMUC. Ha realitzat espectacles familiars i concerts de diversos estils i formats passant per la música de cambra i la música contemporània. Tots ells s’han estrenat i representat en les millors sales del territori lleidatà com l’Auditori Enric Granados i la Seu Vella, així com en altres teatres i auditoris catalans. La temporadal 18/19 va estrenar l’espectacle Fora de Sèrie basat en música televisiva de sèries i dibuixos animats dels anys 80 i va fer l’enregistrament de la BSO de la minisèrie Vida Privada coproduïda per Oberon cinematogràfica i TV3, la temporada 19/20 es va embarcar en una nova producció amb el Ballet de Barcelona: Pere i el Llop, i actualment el grup té entre mans un projecte de cambra que fusiona el jazz amb la música clàssica i un altre de sextet de corda titulat Nit transfigurada.

@lleidartensemble
Web
Youtube
Facebook

 

Fotografia: Michal Novak

 

Pin It on Pinterest