Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados de Lleida
Jordi Farran, orgue/piano
Laia Puig, violoncel

Manel Barceló, rapsode
Xavier Puig, direcció

El Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados reprèn la seva activitat oferint un concert el proper diumenge 18 d’octubre a les 19h a l’Auditori Enric Granados de Lleida, on presentaran el programa “In Memoriam” que va quedar anul·lat el juny passat pel confinament cultural que ha generat la Covid-19.

La música pot ser útil quan no serveixen les paraules. Ens acompanya en l’alegria i ens ajuda a superar la pèrdua; ens consola en el dol.

Al Cor de Cambra ens ha tocat viure-ho de prop. Fa un any ens deixava l’Oriol, i abans l’Octavi i en Toni… Volem convertir el dol en un projecte artístic construint un concert poètic amb els moments més esperançadors i significatius dels Rèquiems. Així podrem sentir Victoria, Mozart, Duruflé, Fauré, Rutter i Lauridsen entre poemes de Maragall, Màrius Torres, Martí i Pol, Montserrat Abelló, Joaquim Margarit i Joana Raspall. Músiques que vam compartir amb ells i que ens permetran recordar-los.

El Cor de Cambra vol també oferir i dedicar aquest concert a totes les víctimes de la Covid-19 i a les seves famílies. Ens sentim al vostre costat.

Entrada: 12 €   Reduïda: 10 €
Compreu ara les vostres entrades en aquest enllaç

Pin It on Pinterest

Share This