Descomptes

AMIC/GA DE LATEMPORADA

L’Ajuntament de Lleida impulsa el descompte AMIC/GA DE LATEMPORADA, un 10% de descompte a tots els espectacles de LaTemporada on l’Ajuntament de Lleida i la Fundació Teatre de la Llotja en siguin promotors.

Totes les persones que acceptin rebre la  Newsletter de LaTemporada amb la informació de les nostres activitats, són amics de LaTemporada.  Un cop donat d’alta, ja seràs amic de LaTemporada, estaràs al dia de tot el que passa al teu Auditori i Teatre, i podràs comprar entrades amb tarifa especial. Per gaudir del descompte cal registrar-se a la zona AMIC/GA DE LA TEMPORADA de la pàgina web de LaTemporada Lleida.

Per gaudir dels descomptes permanents en la nostra programació, selecciona la tarifa “Amic/ga de LaTemporada” en el moment de la compra d’un espectacle, i valida-la amb el correu electrònic i contrasenya de la teva fitxa de client.

Si ja ets usuari/usuària i no recordes la teva clau d’accés, entra a la Zona Personal en l’àrea de compra d’entrades i fes clic a “Recupera” en l’apartat Heu oblidat la vostra contrasenya?

També gaudiran del descompte Amic/ga de la Temporada en el preu de l’entrada en determinats espectacles, els socis de la Biblioteca Pública de Lleida.
1 entrada per persona i carnet, presentant el carnet de la Biblioteca Pública de Lleida en el moment de comprar les entrades a la taquilla de l’Auditori.
Els descomptes són per a ús personal i intransferible dels titulars dels carnets corresponents.
IMPORTANT: La tarifa amic/ga de LaTemporada amb el Carnet de la Biblioteca només es podrà adquirir a Taquilla.

DESCOMPTES

.Majors de 65 anys 15%
.Família nombrosa, monoparental i aturats 15%
.Tarifa familiar (4 entrades dels espectacles AMB LA TRIBU) 50%
.Estudiants de música/teatre/dansa <20 anys 50%
.Carnet jove o menor de 31 anys 25%. Carnet Jove Lleida ofereix a tots els joves d’entre 12 i 30 anys (ambdues edats incloses) i titulars del Carnet Jove el 25% de descompte en tots els espectacles de LaTemporada Lleida dels quals siguin promotors l’Ajuntament de Lleida i la Fundació Pública Teatre de la Llotja.
.Amb carnet de discapacitat: 15% de descompte

.Apropa cultura
.Escena25

COM COMPRAR AMB DESCOMPTE
• Titulars del carnets amb descompte poden seguir comprant en línia o a taquilles indicant en el moment de la compra el descompte que volen aplicar-se.
• Tots els espectadors amb entrada amb descompte hauran de presentar el corresponent carnet al personal de sala al moment d’accedir al concert.

Per les compres d’entrada amb descompte online (lloc web) cal presentar l’acreditació corresponent al personal de l’Auditori.

* Es pot comprar una entrada per carnet. Els descomptes no són acumulables.
* Els descomptes només són aplicables en alguns dels concerts de la Temporada de l’Auditori.
Queden exclosos els concerts que tenen preu únic. Els descomptes no són aplicables als  concerts organitzats per altres entitats.

PREUS ESPECIALS PER A GRUPS

GRUPS GENERALS

Grups de més de 10  15%
Grups de més de 20  20%

Entrades reservades de grup : els grups hauran de recollir i pagar les seves entrades com a màxim 15 dies després d’haver fet la reserva. Les entrades que no s’hagin pagat en aquesta data es posaran a la venda.

GRUPS ESCOLARS, ESCOLES DE MÚSICA I CONSERVATORIS

Estudiants de música/teatre/dansa <20 anys 50%
Fem un preu especial per als grups d’escolars i estudiants de música que assisteixin als concerts ja siguin de la temporada o d’algun altre cicle ofert per l’Auditori. L’Auditori es reserva el dret a no oferir per a grups escolars o estudiants de música els concerts que consideri oportuns.
Entrades reservades de grup escolar: els grups hauran de recollir i pagar les seves entrades com a màxim cinc dies abans del concert. Les entrades que no s’hagin recollit en aquesta data es posaran a la venda.

 

IMPORTANT

  • Eviteu cues de darrera hora: compreu les entrades anticipades o per internet.
  • L’entrada amb descompte es limita a una entrada per carnet.
  • Els descomptes no són acumulables.
  • Les entrades adquirides no es canviaran ni es reemborsaran. La cancel·lació de l’espectacle serà l’única causa admissible per a la devolució de l’import de les localitats.
  • Als preus de les entrades ja estan incloses les despeses de gestió: 1 € per entrada en la programació municipal i 2 € per a la programació de la Fundació Pública Teatre de la Llotja o altres entitats privades.
  • Els descomptes són aplicables a espectacles i concerts de LaTemporada programats per l’Ajuntament de Lleida i la Fundació Pública Teatre de la Llotja. En queden exclosos els esdeveniments organitzats per altres entitats.
  • Tots els infants de més de dos any paguen entrada i ocupen butaca.

Pin It on Pinterest