Dissabte 12 de febrer, a les 18.30 h l’Auditori Municipal Enric Granados, en el marc de la programació “Amb la tribu” de LaTemporada Lleida

Artixoc, companyia de teatre proposa un “Viatge a l’Illa de Man”. Aquest espectacle, que inicia els concerts familiars #amblatribu per aquest 2022, compta amb Robert Querol a la percussió, Hèctor Beberide, acordió i arpa; Núria Garcia, violí; Joan Baró, bouzouki i whistle, i Roser Plasencia, veu.

Un anunci ha aparegut a la capital: “Es busquen músics a l’Illa de Man”. Qui s’aventurarà a fer fortuna en aquesta nova illa? En aquest espectacle musical, recomanat per a infants fins a 10 anys, el públic acompanyarà la família Callaghan en un fantàstic viatge des de Dublín fins a l’illa de Man. Durant el trajecte, els Callaghan explicaran històries i cantaran cançons, omplint el vaixell de melodies tradicionals celtes.

Programa: The wild rover, Camariñas, McNamaras Band , Ryan’s Polka, Whiskey in the jar, The Lily of the west

Les entrades (8 €, general i 6 €, reduïda) es poden comprar a les taquilles de l’Auditori Municipal Enric Granados, Teatre de la Llotja, Teatre Municipal de l’Escorxador i a l’oficina de Turisme de Lleida i al web de LaTemporada Lleida.

Pack familiar: (mínim 4 entrades: 20 €) Vine amb tota la família i podràs gaudir d’un pack familiar (4 entrades) per només 20 €. (Promoció limitada).

Pin It on Pinterest

Share This