Aquest diumenge, 2 de juny, a les 19 hores, la formació musical lleidatana interpretarà un concert amb grans obres de  Bocherini, Mozart i Stamitz, sota la direcció d’Antonio Lajara i amb la clarinetista Dipti Gimeno que tocarà com a solista
‘La JOP fa primavera’ a l’Auditori Municipal Enric Granados amb un repertori ple de sorpreses. Aquest diumenge, 2 de juny, a les 19 hores, la Jove Orquestra de Ponent, formació resident a l’Auditori, torna novament als escenaris per interpretar un concert amb grans obres de Bocherini, Mozart i Stamitz, sota la direcció d’Antonio Lajara i amb la clarinetista Dipti Gimeno que tocarà com a solista.
El concert s’iniciarà amb la Música Nocturna de las calles de Madrid de Boccherini, que evoca una època en la qual la música alegrava els seus vespres amb alegres seguidilles, balls i passejos dels macos, manolas i habitants de l’urbs. A més, la solista Dipti Gimeno tacarà conjuntament amb la JOP el Concert per a clarinet i orquestra en Si bemoll Major de Stamitz.  En la segona part, interpretaran la gran òpera coral ldomeneo i la Música de ballet d’Idomeneo de Mozart.
El preu de les entrades és de 10 €, i 5 € la reduïda (menors 26 anys, majors de 65 anys, amics de la música de Cervera, estudiants UdL, estudiants de música). Tota la informació i compra d’entrades a la taquilla de l’Auditori Municipal Enric Granados i al web de LaTemporada.

Pin It on Pinterest

Share This