La Paeria impulsa l’Estiu en Viu amb una vintena de propostes

Programació per als mesos de juny i juliol a l’aire lliure i amb la plaça de la Sardana del Turó de la Seu Vella com a escenari principal

El regidor de Ciutat i Cultura, Jaume Rutllant, acompanyat del regidor de Joventut, Festes i Tradicions, Ignasi Amor, ha presentat aquest dilluns la programació que impulsa l’Ajuntament de Lleida per als mesos de juny i juliol. Es tracta de l’Estiu en Viu que inclou una vintena de propostes de música, arts en viu i de carrer, la majoria de les quals seran d’entrada gratuïta amb reserva prèvia. La plaça de la Sardana del Turó de la Seu Vella s’erigeix com a escenari principal, on hi haurà el gruix dels espectacles.

Rutllant ha posat de relleu que “l’Estiu en Viu ens ofereix una programació cultural amb un ampli ventall de propostes que ens anima a gaudir d’espectacles, música, espais naturals i dels equipaments culturals i monumentals de Lleida. En aquest Estiu en Viu hi té un protagonisme especial el Turó de la Seu Vella, que acollirà bona part de tota aquesta programació”.

A la presentació també han assistit el director del Consorci del Turó de la Seu Vella, Joan Baigol, i la directora de l’Auditori Municipal Enric Granados, Puri Terrado

Música i arts en viu

De la vintena de propostes, 16 corresponen a concerts de música de diferent tipologia i estils i la resta són espectacles d’arts escèniques de carrer i una proposta de Memòria Històrica. A més de la plaça de la Sardana, el Museu de l’Aigua, diferents centres cívics, l’Auditori Municipal Enric Granados, la Nau Central de la Seu Vella, l’IEI seran altres escenaris que acolliran programació de l’Estiu en Viu.

Només cinc de la vintena d’espectacles seran de pagament: la presentació del disc “Amor i ràbia” d’Emília Rovira a l’Auditori, “La Gran Final!” del 24è Concurs Internacional de Piano Ricard Viñes a l’Auditori, l’actuació de Fredrick Carlquist Quintet, la d’Stefano Palatchi Quintet i la de Barcelona Big Blues featuring Dani Nel·lo, les tres a la plaça de la Sardana.

Jaume Piqué, a la percussió, i Berta Puigdemasa, a l’arpa, oferiran un concert a la Central Frutícola Arilfruit. També destaca la XIV Festa de la Música que se celebrarà el 19 de juny, dos shows d’humor i un Concert de Música Drone a la Nau Central de la Seu Vella, entre alters.

En aquesta programació també s’inclou el programa de l’OJC als barris, que són concerts que s’estan duent a terme als centres cívics de la ciutat.

A banda de les propostes pròpies de l’Estiu en Viu també s’incorporen moltes de les que han programat des de Turisme de Lleida així com totes les exposicions i mostres que hi ha als diferents equipaments museístics de la ciutat.

L’Estiu en Viu compta també amb la col·laboració del consorci del Turó de la Seu Vella i l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

Reserva d’entrades

Per a les activitats gratuïtes i amb aforaments limitats d’acord amb la normativa sanitària.

  • Reserva online: per a cada esdeveniment al següent enllaç https://www.paeria.cat/entrades/web/cultura
  • La reserva s’obrirà cada dilluns a les 17.30 h per als esdeveniments que se celebrin en la setmana en curs i fins a exhaurir localitats.
  • Reserva telefònica al 973 239 698.Horari d’atenció telefònica: dimarts, dimecres i dijous, d’11.00 h a 13.00 h i de  dilluns a dijous (no festius), de 17.00 h a 20.00 h
  • Per a les reserves de l’OJC als Barris. Cicle de Cambra (només reserva online) https://www.paeria.cat/entrades/web/participacio

Per als concerts de pagament i amb aforaments limitats d’acord amb la normativa sanitària.

Seu Vella:

  • Venda online: www.ticketara.com
  • Venda taquilla: Turó de la Seu Vella de dimarts a dissabte de 10.00 h a 13.30 h i de 16.30 h a 19.30 h. (El dia del concert de 19.30 h a 21.30 h, sempre i quan hi hagi entrades disponibles).

Auditori Municipal Enric Granados:

  • Venda online: https://auditorienricgranados.cat/
  • Venda taquilla: dimarts i dijous de 10.00 h a 12.00 h i de dimarts a divendres de 17.00 h a 20.00 h. (Dilluns tancat).

Normes d’accés i condicions CoViD-19

  • Màxim 5 entrades per persona usuària
  •  Preferiblement mostrar la reserva de l’entrada en format mòbil
  • Segons la normativa vigent, totes les reserves hauran d’anar associades a un nom i un número de telèfon per disposar d’un registre de traçabilitat.
  • Obertura de portes: es permetrà l’accés al recinte 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle, de manera esglaonada i d’acord amb les instruccions del personal autoritzat.
  • Puntualitat. Un cop iniciat l’espectacle no es garanteix la validesa de la reserva.
  • Per accedir a l’espectacle serà obligatori l’ús de mascareta.
  • Es recomana neteja de mans amb hidrogel abans d’accedir al recinte.
  • No és permès l’accés de menjar ni begudes alcohòliques o ensucrades en el recinte.

Pin It on Pinterest

Share This