La pianista Alba Ventura substituirà les germanes Labèque en el concert de diumenge a l’Auditori. Una lesió a l’espatlla de Katia Labèque impedeix que puguin actuar a Lleida en el marc de la celebració del centenari de la seva mestra, Alícia de Larrocha. La pianista Alba Ventura va ser una de les seves alumnes més destacades a l’Acadèmia Marshall, escola que transmet la tradició pianística d’Enric Granados i Frank Marshall, de la que Ventura és actualment la seva hereva.

Ventura interpretarà el Concert per a piano i orquestra núm. 20 de Mozart, escrit al 1785 i considerat el seu concert per a piano i orquestra més dramàtic que ens trasllada a l’estètica operística de Don Giovanni.

 

IMPORTANT:
L’Auditori ofereix a totes aquelles persones que hagin comprat entrades per aquest concert i no estiguin interessades en assistir-hi, la possibilitat de bescanviar les entrades per un altre de la Franz Schubert Filharmonia d’aquesta Temporada a l’Auditori (gener-juny 23) o bé de procedir al retorn dels diners pel mateix canal (web o taquilla) pel que es van adquirir les entrades.
En tots dos casos, tant per canviar les entrades per un altre concert de l’orquestra com pel retorn dels diners, heu d’escriure a auditori@paeria.cat La data límit per a enviar les sol·licituds serà aquest divendres 24 de febrer a les 13 h.
En cas contrari s’entendrà que faran ús de les seves entrades

Pin It on Pinterest

Share This