La iniciativa s’aplicarà a 7 espectacles del Teatre de la Llotja i 14 concerts de l’Auditori Municipal Enric Granados
Les entrades estaran disponibles aquest dijous 25 de juliol durant 24 hores a la plataforma Escena 25
LaTemporada, la programació d’arts escèniques i música dels equipaments municipals de Lleida, ofereix 440 entrades entre 5 i 10 euros, per als joves d’entre 18 i 25 anys, per a un total de 21 espectacles i concerts: 7 al Teatre de la Llotja i 14 a l’Auditori Municipal Enric Granados. La iniciativa és possible gràcies a l’adhesió de LaTemporada al programa Escena 25 de la Generalitat de Catalunya.
Les entrades es podran comprar només durant les 24 h d’aquest dijous, 25 de juliol, a la plataforma d’Escena 25.
El programa Escena 25 posarà a la venda 40 entrades per a cadascun d’aquests espectacles del Teatre de la Llotja (a excepció d’A.K.A – Also Known As que seran 15) i a aquests preus:
El programa Escena 25 de la Generalitat, que enguany arriba a la vuitena edició, és una campanya que té com a objectiu l’accés dels joves d’entre 18 i 25 anys als espectacles escènics-musicals. La iniciativa posa entrades a la venda pel web el dia 25 de cada mes, a un preu molt assequible (entre 3 i 10 €).

A banda, cal recordar que els menors de 29 anys tenen un 50% de descompte en les entrades per a tots els espectacles de LaTemporada, en el marc del Pla Local de Joventut que impulsa la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Lleida.

Pin It on Pinterest

Share This