L’Auditori Municipal Enric Granados, el Teatre Municipal de l’Escorxador i el Teatre de la Llotja posen a l’abast de la ciutadania un ampli ventall de propostes artístiques de qualitat de productores capdavanteres i música de primer nivell

LaTemporada Lleida ha programat 52 produccions entre espectacles i concerts entre el gener i el juny de 2023.
Aquest dimarts, el paer en cap, Miquel Pueyo, amb el regidor de Cultura, Ciutat i Transició Ecològica, Jaume Rutllant, han presentat aquesta programació, acompanyats de la directora de l’Auditori, Puri Terrado, i de la comissió programadora, Ramón Giné, Arnau Vinós i Marc Cartanyà, que per quarta temporada s’han fet càrrec de la programació estable d’arts escèniques.
L’alcalde ha posat en relleu que l’Ajuntament de Lleida segueix amb els descomptes impulsats en la programació de tardor de LaTemporada Lleida 2022. Cal recordar el descompte d’Amic/Amiga de LaTemporada amb què es podrà gaudir d’un 10% de descompte a tots els espectacles de la programació municipal d’arts escèniques. Amb els abonaments 3 i 5 també es pot aconseguir fins a un 25% d’estalvi entre 36 espectacles, així com triar la millor localitat.
Com ja es va iniciar durant la Tardor 2022, els estudiants de música, teatre i dansa que siguin menors de 20 anys es podran seguir aplicant el 50% de descompte. Rutllant ha destacat que durant l’últim semestre del darrer any “hem vist als nostres equipaments públic més jove, però persistirem en aquest objectiu posant a l’abast aquest tipus d’iniciatives perquè tingui més fàcil l’accés a la cultura de Lleida”.
Terrado ha explicat que pel que fa a la programació de música, cal destacar especialment l’altíssima qualitat dels intèrprets i formacions d’àmbit internacional que ompliran de música les sales de l’Auditori: Elisabeth Leonskaja, les germanes Labèque, Spanish Brass, Joshua Bell, Francesco Tristano, entre d’altres.
Per la seva part, la comissió programadora ha desgranat la programació de LaTemporada de gener-juny d’arts escèniques que s’articula en diferents eixos temàtics: familiars i tots els públics, grans produccions, espectacles d’autor i talent jove, així com un àmplia programació musical i òpera.

Consulta i venda d’entrades
A la pàgina web latemporadalleida.paeria.cat es pot consultar tota la programació de LaTemporada d’Arts en Viu municipal així com comprar les entrades en línia.
A les taquilles de l’Auditori Municipal Enric Granados i el Teatre Municipal de l’Escorxador es poden comprar totes les entrades de la programació municipal de música i d’arts escèniques.

Mecenatges
Des de la Fundació Pública Teatre de la Llotja també es gestionen els mecenatges que són els següents:
– Patrons: Ilnet, Autobusos de Lleida, SA, Plusfresc i Sorigué
– Protectors: Aqualia i LleidaLlum
– Col·laboradors: Clanser, Grup Voltes i B-Biosca
– Mitjans de comunicació col·laboradors: Grup SEGRE, La Mañana, UA1 Lleida Ràdio, Rock FM i Cadena 100

Pin It on Pinterest

Share This