LaTemporada presenta la nova programació del primer semestre del 2019
LaTemporada, que unifica l’oferta dels equipaments del Teatre de la Llotja, l’Auditori Municipal Enric Granados i el Teatre Municipal de l’Escorxador posa a la venda al voltant de 47.000 entrades per a 76 concerts i espectacles
Es posa en marxa també la nova campanya de Nadal sota el títol “Aquest Nadal…
La tinent d’alcalde i regidora de Polítiques a favor de la Creativitat i la Cultura, Montse Parra, acompanya del director d’Arts Escèniques, Llorenç Corbella, i la directora de l’Auditori Municipal Enric Granados, Puri Terrado, ha presentat a la Llotja la nova programació del primer semestre del 2019 de LaTemporada.
La programació d’arts escèniques i música que unifica l’oferta dels equipaments del Teatre de la Llotja, l’Auditori Municipal Enric Granados i el Teatre Municipal de l’Escorxador posa a la venda al voltant de 47.000 entrades per a 76 concerts i espectacles (teatre, dansa, circ, cabaret, familiars, òpera, musicals).
Grans espectacles

 • Moby Dick, en castellà, amb Josep M. Pou.
 • La importància de ser Frank, producció del Teatre Nacional de Catalunya i La Brutal (remarcar actrius i actors)
 • Maremar, de Dagoll Dagom ***
 • La família Addams
 • Jane Eyre, amb Ariadna Gil i Abel Folk, dirigida per Carme Portaceli
 • El llibertí, també amb Abel Folk, la Gonyalons

Espectacles especials

 • L’impredible El metge de Lampedusa, basat en el llibre autobiogràfic del metge Pietro Bartolo de l’illa italiana, i que ha rebut diversos guardons: Finalista a espectacle de petit format al Premi de la Crítica 2017 i Premi de la Crítica 2017 en la categoria d’actor (Xicu Masó)
 • Cor de Teatre amb la nova producció: Troia. Superproducció d’un cor amb dramatúrgia i posada en escena.
 • Cesc Gelabert i l’artista francès Valère Novarina en un solo de dansa del reconegudíssim coreògraf català: Escrit en l’aire.
 • La niña gordaés una novel·la de Santiago Rusiñol adaptada per Jordi Oriol i dirigida per Xavier Albertí, que encara s’ha d’estrenar al TNC https://www.tnc.cat/ca/la-ninya-gorda
 • Flamingos: primera coproducció del Mercat de les Flors de Barcelona i el Teatre de la Llotja de Lleida! 1 setmana de residència + preestrena a Lleida. Parla del flamenc: orígens, evolució… mirada des de la dansa contemporània
 • Màrius Serra porta al teatre el llibre Quieten què explicava la vida del seu fills, amb paràlisi cerebral, Qui ets?
 • Los bancos regalan sandwicheras y chorizos: espectacle fresc, divertit, fet per una companyia molt jove i molt crític amb la dictadura franquista i la transició. Premi de la Crítica 2017 en la categoria de revelació i Premi de la Crítica Jove 2017 .
 • La pell escrita: espectacle de petit format sobre les persones transgènere, estereotips i problemes d’acceptació.
 • Déjà vu: Manolo Alcántara és un artesà del circ, va ser a Lleida el 2015 amb l’anterior espectacle: Rudo. Ara torna amb la mateixa manera de fer, un circ personal, fronterer amb el teatre físic, i amb música en directe.
 • Col·lectiu Free’t i el cor Euridice al Museu del Clima i de la Ciència, dissabte 6 abril amb Diàleg infinit, un espectacle-instal·lació que dialoga amb l’espai interior i l’espai públic.
 • La companyia Parking Shakespeare, que representa cada estiu al Parc de l’Estació del Nord de Barcelona un espectacle de l’autor anglès, serà al Museu de l’Aigua -Campament de la Canadiense, el dissabte 18 de maig per la Nit dels Museus amb Tot va bé si acaba bé.

Concerts destacats

 • Dissabte, 27 abril 2019 – 20.30 h. Ainhoa Arteta & OCM. Els darrers lieders d’Strauss. Orquestra Simfònica Carmera Musicae
 • Diumenge, 3 febrer 2019 – 19.00 h. El piano de Rachmàninov. Nikolai Kuznetsov, piano ( GUANYADOR CONCURS RICARD VIÑES 2018). Lucas Macías, director. Orquestra Simfònica del Vallès

Aposta pel talent local

La programació inclou espectacles de les companyies lleidatanes Aula Municipal de Teatre, La Baldufa (principis de gener), JAM, Festuc Teatre o Cametes Teatre, pel que fa a les arts escèniques. Quant a la música es dóna continuïtat a l’aposta per agrupacions locals com l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell, la Banda Municipal de Lleida, la Banda Simfònica Unió Musical de Lleida, Lleidart Ensemble, Veus.Kat, LleidArt Ensemble o el Cor de Cambra de l’Auditori Enric Granados, entre altres.

Campanya de Nadal

LaTemporada. Programació d’arts escèniques i música que unifica l’oferta dels equipaments del Teatre de la Llotja, l’Auditori Municipal Enric Granadosi el Teatre Municipal de l’Escorxadorposa en marxa la Campanya de Nadal 2018. Sota el títol “Aquest Nadal… Regala espectacles… Regala LaTemporada” s’ha editat un díptic en què també es fa un avançament de la programació gener-juny 2019.

Pin It on Pinterest

Share This