Davant de les noves restriccions aplicades per la Generalitat de Catalunya en els propers 15 dies, LaTemporada Lleida ajorna 2 espectacles al Teatre de la Llotja i Teatre Municipal de l’Escorxador i 2 concerts a l’Auditori Municipal Enric Granados

La situació epidemiològica de Catalunya obliga a adoptar mesures especials també en l’àmbit cultural per la qual cosa els equipaments municipals redueixen el seu aforament a un 33%. Davant de les noves restriccions aplicades per la Generalitat de Catalunya en els propers dies, també LaTemporada Lleida ajorna 2 espectacles al Teatre de la Llotja i Teatre Municipal de l’Escorxador i 2 concerts a l’Auditori Municipal Enric Granados.

Pel que fa a LaTemporada Lleida s’ajorna l’espectacle “Il·Lía”, de Miscel·lània Teatre, previst per al 7 de novembre al Teatre Municipal de l’Escorxador, i l’espectacle “Trama”, de Roser López Espinosa, que s’havia de celebrar al Teatre de la Llotja el 8 de novembre. A l’Auditori s’ajorna el concert de la BSUM Lleida “Tornem als escenaris” del 8 de novembre i “Embruixament a París” de Daniel Ligorio del 12 de novembre.

Pin It on Pinterest

Share This