Biblioteca Fonoteca

biblioteca

La Biblioteca-Fonoteca de l’Auditori Enric Granados, ubicada a la quarta planta d’aquest, s’inaugurà el 2 d’octubre de 1996. El seu fons està especialitzat en el tema de la música, posant més accent en la part que fa referència a la música clàssica (història i teoria) però sense deixar de banda les altres tendències.

Horari:
Dilluns, dimarts i dijous de 16.00 a 20.30 h            
Dimecres de 10.00 a 13.30 h

Usuaris
La Biblioteca-Fonoteca de l’Auditori està creada per a servir a tot tipus d’usuari:
– estudiants o professionals de la música,
– afeccionats i/o interessats en aquest camp.
Per accedir-hi només cal omplir una sol·licitud per fer-se un carnet, aquest és gratuït per tothom i permet accedir a tots els serveis que actualment ofereix el centre.
Fons
Actualment hi ha quatre tipologies de documents:
– Llibres
– Música enregistrada (discs compactes)
– Música impresa (partitures)
– Revistes
Serveis
Consulta a sala:
Els documents estan ubicats en lliure accés a les prestatgeries havent una cinquantena de punts de lectura repartits per tota la sala.
Fonoteca:
Possibilitat d’escoltar tot el material discogràfic que està en lliure accés a les prestatgeries. Consta de 12 cabines que contenen un total de 24 punts d’audició que comparteixen l’espai amb la sala de lectura.
Préstec de llibres:
Cada usuari pot agafar dos documents en préstec. Aquest servei té una durada d’una setmana amb dret a pròrroga d’una altra setmana. Les enciclopèdies i obres de referència estan excloses d’aquest servei igual que els discs compactes.

Ubicació
Pl. Josep Prenafeta, s/n (Quarta Planta)
25004 Lleida
Tel. 973 70 06 39
Fax 973 24 88 23
bibliotecauditori@paeria.es

Pin It on Pinterest