Samfaina de Colors presenta una adaptació lliure del conte clàssic Els tres porquets, història que prenen com a pretext, fent ús de la música per parlar de les pors infantils més comunes. La història comença allà on acaba el conte clàssic, quan els porquets es pensen que finalment han aconseguit desfer-se del llop. Però el llop no vol pas renunciar a fer un bon àpat i ben aviat torna a estar a l’aguait. Per vèncer el llop els porquets no en tindran prou amb el seu enginy. Aquest cop hauran d’aprendre a superar les seves pors més íntimes, repte que tots els adults sabem que és molt més difícil.

Sinopsi
El llop ferotge ha fugit amb el cul escaldat i amb la cua entre les cames. Però els tres porquets tenen por. Si els porquets tenen por són fàcils d’atrapar. El llop ho sap. I… per això, torna per menjar-se’ls d’una vegada per totes. Podran els tres porquets vèncer la por per enfrontar-se al llop? Potser els haurem de fer un cop de mà. Ens hi ajudeu?
Hem entrat al bosc dels tres porquets per conèixer com acaba realment aquesta gran història. Us la volem explicar amb l’ajuda dels ingredients habituals de Samfaina de Colors: la música tradicional i la música que hem construït per a cada situació de la història, els elements escènics que ens ajuden a veure-la i una delicada posada en escena que l’embolcalla.

Autor: Xavi Múrcia
Direcció: Mirna Vilasís
Intèrprets: Mirna Vilasís i Xavi Múrcia
Producció: Samfaina de Colors
Edat recomanada: a partir de 3 anys

Aquest concert s’inclou dins de la programació de La Temporada Lleida, programació estables d’arts escèniques i música.
Les entrades es poden comprar online al web www.latemporadalleida.cat , www.orfeolleidata.cat i al lloc web de l’Auditori www.auditorienricgranados.cat

També es poden comprar presencialment  a les taquilles del Teatre de la Llotja,  l’Escorxador i l’Auditori i a l’oficina de Turisme de Lleida.

Preu entrada anticipada: 6€
Preu entrada a taquilles el dia del concert: 8€

L’horari de la taquilla de l’Auditori és el següent:

Matí: Dimarts i dijous de 10 a 12 h
Tarda: de dimarts a divendres de 17 a 20 h

El dia del concert la taquilla obrirà una hora abans.

Recomanem la compra online.

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This