Aquest dissabte, 8 de maig, a les 18.30, en el marc de la programació de LaTemporada Lleida i dins dels actes de la Festa Major

LleidArt Ensemble presenta “El Carnaval dels animals”, a l’Auditori Municipal Enric Granados, aquest dissabte, 8 de maig, a les 18.30, en el marc de la programació de LaTemporada Lleida i dins dels actes de la Festa Major.
L’autoria de l’obra original de “El Carnaval dels Animals” és Camille Saint-Saëns, en què es presenta el zoològic més artístic del regne animal. LleidArt Ensemble posa la música en aquesta versió amb Pere Farran i Gabriel Solans com a actors.
Animals disfressats d’instruments i intèrprets amb sons d’animals! Una obra pensada amb sàtira i crítica pel compositor, que apropa al públic a un món únic de fantasia i música: 13 espècies d’animals, 12 instruments musicals, 10 instrumentistes, 2 actors i 14 petits fragments musicals.
Es tracta d’una proposta musical, visual i didàctica que ofereix un magnífic espectacle al voltant de la música d’aquest genial compositor francès.

Preu: 12 € / reduïda: 10 € / Estudiants de música: 8 €

LleidArt Ensemble, resident a l’Auditori des de 2013

Christian Torres, Ariadna Gabarrell, Felix Gallego, Nico Cobo, Roger Azcona, Neus Puig, Jordi Cornudella, Marc Castellà, Marta Castelló, Ignasi Corella, són els integrants de LleidArt Ensemble, una agrupació de joves músics que han compartit estudis i experiències musicals al llarg dels últims anys.

Els seus músics s’han format majoritàriament a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMuC) i posteriorment han ampliat els seus estudis en diverses escoles i conservatoris superiors d’alt prestigi europeu.

El grup neix de la necessitat i voluntat de construir un espai de creació musical de qualitat, obrint-se a qualsevol tipus d’estil i anant sempre més enllà dins l’àmbit de la música de cambra. Partint de la base d’una formació compartida a l’ESMuC, d’un potencial artístic ric i variat i de l’amistat que els uneix, LleidArt Ensemble vol conjugar les seves inquietuds en un projecte motivador ampliant l’oferta cultural actual. La qualitat musical, la innovació, la il·lusió i la flexibilitat davant una nova realitat musical i social, són algunes de les característiques pròpies del grup.

Des de l’any 2013 és grup resident de l’Auditori Enric Granados de Lleida, ha format part de la Xarxa de Joventuts Musicals de Catalunya i també ha sigut Grup Vinculat a l’ESMUC. Ha realitzat espectacles familiars i concerts de diversos estils i formats passant per la música de cambra i la música contemporània. Tots ells s’han estrenat i representat en les millors sales del territori lleidatà com l’Auditori Enric Granados i la Seu Vella, així com en altres teatres i auditoris catalans.

La temporada 18/19 va estrenar l’espectacle Fora de Sèrie basat en música televisiva de sèries i dibuixos animats dels anys 80 i va fer l’enregistrament de la BSO de la minisèrie Vida Privada coproduïda per Oberon cinematogràfica i TV3, la temporada passada es va embarcar en una nova producció amb el Ballet de Barcelona: Pere i el Llop.

Pin It on Pinterest

Share This