Cabaret Patufet és la segona de les dues propostes del Cicle de Concerts Familiars que la Fundació Orfeó Lleidatà organitza en col·laboració amb l’Auditori Municipal Enric Granados.
L’espectacle musical tindrà lloc aquest dissabte 9 de novembre a les 18.30h.

Companyia Samfaina de colors
Xavi Múrcia: Veu i guitarra
Mirna Vilasís: Veu, campanes, pandereta i picarols

Cabaret Patufet és un espectacle de música, cançó, conte, poesia i endevinalles per als més petits. Creatiu, emotiu, delicat, divertit i participatiu. Un cabaret patufet!
Aconseguirà la Rateta Presumida trobar l’amor de la seva vida? I la Lluna, podrà enredar al Sol? Per què vol la nina Marta anar a la platja? Quin és l’ocell que dorm a la palla i que pon un ou cada setmana? El drac ens vol espatllar la festa. Se’n sortirà? I, en Patufet, que hi té a veure en tot plegat? Totes aquestes preguntes tenen resposta al Cabaret Patufet. Un cabaret petit com un granet d’anís.
Edat recomanada: a partir de 3 anys

Les entrades es poden comprar a través del web www.orfeolleidata.cat i al lloc web de l’Auditori: www.auditorienricgranados.cat

L’horari de la taquilla de l’Auditori és de dilluns a divendres, de 17.30 a 20.30 h i el dia del concert la taquilla obrirà una hora abans.
El cicle d’espectacles familiars compta amb la col·laboració de:

 

 

Pin It on Pinterest

Share This