La nova programació de LaTemporada portarà a Lleida 63 espectacles i concerts
Aquest dimecres s’ha presentat la programació estable d’arts escèniques i música de gener a juny 2018 que unifica l’oferta dels equipaments del Teatre de la llotja, l’Auditori Municipal Enric Granados i el Teatre Municipal de l’Escorxador.
S’incorporen dues novetats: la unificació del sistema de ‘ticketing’ o vendra creuada que permetrà que en qualsevol dels equipaments es pugui comprar l’entrada de tots els espectacles de LaTemporada i la creació de packs promocionals i abonaments.
Consulteu la nova temporada en aquest enllaç: La temporada
El Teatre de La Llotja de Lleida ha acollit avui la presentació de la programació d’arts escèniques i música dels equipaments municipals Teatre de l’Escorxador, Teatre de la Llotja i Auditori Enric Granados per al període de gener a juny del 2018. La tinent d’alcalde i regidora de les Polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura, l’Educació i els Esports, Montse Parra, ha presentat aquest dimecres la nova programació acompanyada del tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, Rafael Peris, així com del Director de les Arts Escèniques Municipals, Llorenç Corbella, i de Puri Terrado, Directora Tècnica de l’Auditori Enric Granados, acompanyats de companyies i professionals de les arts escèniques de Lleida.
LaTemporada. Programació d’arts escèniques i música que unifica l’oferta dels equipaments del Teatre de la Llotja, l’Auditori Municipal Enric Granados i el Teatre Municipal de l’Escorxador posa a la venda 38.370 entrades per a 63 concerts i espectacles (teatre, dansa, circ, cabaret, familiars, òpera, musicals) en la seva programació gener-juny 2018.
Cal destacar que La programació d’Arts Escèniques s’articula en eixos temàtics com ara: la memòria, la diferència, les relacions humanes, la dona o el poder i l’ambició, així com els espectacles familiars. Així, la programació musical s’organitza en 6 cicles: Grans Formacions, Cicle de Piano Ricard Viñes, Cicle de Música de Cambra, Cicle Coral Antoni Pujol, Cicle Familiar i Cicle de Música Moderna.

63 espectacles i concerts:
29 Auditori Municipal Enric Granados
16 Teatre Municipal de l’Escorxador (sales 1 i 2), Teatre Municipal Julieta Agustí, Cafè del Teatre i Plaça d’Esteve Cuito
18 Teatre de la Llotja
38.370 butaques a la venda

Pin It on Pinterest

Share This