El paer en cap, Miquel Pueyo, acompanyat del regidor de Ciutat, Cultura i Transició Ecològica, Jaume Rutllant, així com de la directora de l’Auditori Municipal Enric Granados, Puri Terrado, i la nova comissió programadora d’arts escèniques, formada per Marc Cartanyà, Amàlia Atmetlló i Lara Díez Quintanilla, ha presentat aquest dimarts la nova programació de tardor de LaTemporada. Arts en Viu a Lleida.

Una quarantena d’espectacles i concerts que es distribueixen entre els tres equipaments culturals de la ciutat: el Teatre Municipal de l’Escorxador, el Teatre de la Llotja i l’Auditori Municipal Enric Granados.

La tònica de LaTemporada, un cop més, és l’atenció a la diversitat de llenguatges artístics, tant en l’àmbit de la música com de les arts escèniques. Grans formacions, cicle coral, música de cambra, entre altres, pel que fa a la música, i pel que fa a les arts escèniques en destaquen els espectacles de text, de carrer, de circ, familiars “la tribu”, la recuperació dels Escorxadijous i una especial atenció als nous llenguatges i peces d’autor.
L’alcalde ha posta de relleu que “malauradament, altre cop, la característica d’aquesta temporada, esperant que sigui la darrera, serà la flexibilitat i la incertesa, que obliga a estar atents a la situació sanitària constantment per adaptar la programació a les mesures restrictives derivades de la CoVID-19”. Tot i així, ha afegit Pueyo, “presentem una programació amb energia renovada, amb una nova imatge que ens convida a preparar-nos per retrobar-nos plegats per gaudir de la cultura segura i de les arts en viu de Lleida. Presentem una programació que ens ha de fer sentir la cultura amb plenitud, alegria i esperança”.
Rutllant ha explicat que com a novetat, i per primera vegada, l’Ajuntament de Lleida ha encarregat a una comissió programadora, formada per la Lara Díez Quintanilla, l’Amàlia Atmetlló i el Marc Cartanyà, la confecció i configuració de la programació de les arts escèniques de LaTemporada Lleida. “Aquest és el primer pas cap a un nou model de programació col·legiada i participativa que vol implementar la Regidoria de Ciutat i Cultura en què la direcció artística anirà més enllà d’un encàrrec unipersonal amb l’objectiu de programar des de diferents mirades i estils, anant cap a un model més obert i dinàmic”.
La directora de l’Auditori i la comissió programadora han desgranat un a un tots els concerts i espectacles que s’han programat durant aquest trimestre.

LaTemporada Lleida canvia d’imatge
La campanya de promoció de LaTemporada ha estat realitzada per l’estudi lleidatà SopaGraphics. A partir d’una revisió sobre com la crisi sanitària ha afectat l’activitat pública, evoca el fenomen de la profusió de vídeo-tutorials compartits a les xarxes durant el període de confinament. A partir d’aquesta referència, SopaGraphics planteja com a eix vertebrador de la publicitat sobre la nova programació un vídeo que prepara al públic per assistir a LaTemporada: un tutorial sobre ‘com aplaudir’. Espot Temporada   
Malgrat el to humorístic del plantejament d’aquest vídeo, es tracta d’una explícita mostra d’agraïment a les institucions i entitats promotores, al sector professional de les arts musicals i escèniques i al públic mateix.A partir del relat d’aquest vídeo i sota l’eslògan ‘Prepara’t per a LaTemporada’ es desenvolupen tota una sèrie d’aplicacions publicitàries que es difondran per xarxes i es podran veure als carrers de la ciutat.

Entrades i abonaments a la venda
Tota la programació així com les entrades i abonaments es poden consultar al web www.latemporadalleida.cat

Mecenes i empreses col·laboradores.                                                                                                                                                 El paer en cap també ha agraït la fidelitat del públic de LaTemporada Lleida i dels mecenes, patrons i anunciants que segueixen confiant en la programació cultural de Lleida.

 

Pin It on Pinterest

Share This