1963. ELS PETS

1963. ELS PETS

Divendres, 31 de març de 2023 - 20:30 h

Els Pets tornen amb un cop de puny a la taula. Es tracta de “1963” (RGB Suports, 2022), un disc arrabassador, dolç i descarat, un nou treball sobri i detallista, ple de melodies enganxoses que embolcallen històries amb ànima. Són dotze cançons que demanen ser escoltades amb calma, emmirallades en els clàssics de la new wave britànica però al mateix temps amb una voluntat trencadora i contemporània.

“1963” (RGB Suports, 2022) és un cant adult a la vida, una reivindicació al pòsit que donen els anys viscuts. En temps de plaers immediats, aquest disc és una aposta honesta als petits detalls que només es poden copsar amb calma i bons aliments. “1963” (RGB Suports, 2022) també és una efemèride que defineix el contingut del disc: és l’any zero dels tres components del grup i al mateix temps el punt de partida del gènere que practiquen des dels seus inicis, un pop de guitarres amb melodies enganxoses com caramels de cafè amb llet.

En aquest nou disc, el tretzè de la seva trajectòria, queda clar que el trio tarragoní no s’ha deixat amanyagar pels premis i guardons dels darrers temps i que ha decidit teixir un antídot sonor a la grisor de la pandèmia, un al·legat musical a les ganes de viure i als bons temps que de segur han de venir.

Durada esdeveniment 1963. ELS PETS 90'Durada:
90'
Ubicació esdeveniment 1963. ELS PETSUbicació:
Sala 1
Preus:
Entrada: 30€
Amic/ga de LaTemporada: 27 €
Venda d'entrades:
Taquilla Auditori
COMPRAR ENTRADES
Categories

Pin It on Pinterest

Share This