2 PIANOS. PORTÉ & TOLMOS

2 PIANOS. PORTÉ & TOLMOS

Dijous, 5 de maig de 2022 - 20:30 h

Josep M. Porté i Antoni Tolmos, pianistes

 

Projecte nascut l’any 2021 encapçalat pels pianistes Antoni Tolmos i Josep M. Porté. L’espectacle ‘2 Pianos’ fa un recorregut per grans clàssics de la música pop i rock interpretats a dos pianos de cua que, contraposats, acostaran a l’espectador a un nou registre musical en què hi descobrirà paisatges sonors vibrants.

Programa
Vangelis, Police, Supertramp, Michael Jackson, Leonard Cohen, Jean Michel Jarre i molts més.

www.dospianos.com

Foto: David del Val

Més informació:

Josep Mª Porté

Pianista, compositor, mestre i musicoterapeuta. Diplomat en Ed. Musical (Universitat de Lleida), Màster en musicoteràpia (Universitat d’Aalborg, Dinamarca)i Títol d’expert universitari en Direcció de Centres Escolars (Universitat Blanquerna – Ramon Llull).

Actualment és director del Col·legi Mare de Déu del Socós d’Agramunt (Lleida) on hi compagina la direcció pedagògica i l’ensenyament musical i professor de l’àrea de música a l’Institut Música, Arte y Proceso de Vitoria-Gasteiz (País Basc).

En l’àmbit musical, és membre de Pastorets Rock en qualitat de teclista amb qui ha enregistrat quatre discs. Compositor del grup Círculo de Borneo amb qui n’ha publicat dos. Amb el pianista Antoni Tolmos és integrant de l’espectacular projecte “Dos pianos”.

Antoni Tolmos

Actualment és professor d’Educació Musical a la Universitat de Lleida, de Creativitat Musical a la Universitat Autònoma de Barcelona i de tècniques de rendiment artístic en el Centre Doceo Training i en el Màster Internacional en Soft Skills de la plataforma sud-americana “La revolución blanda”.

Imparteix concerts i conferències a escala internacional i és creador i presentador del programa ‘a4mans’ per a la televisió de Catalunya. Amb el pianista Josep M. Porté és integrant de l’espectacular projecte “Dos pianos”.

Durada esdeveniment 2 PIANOS. PORTÉ & TOLMOS 75'Durada:
75'
Ubicació esdeveniment 2 PIANOS. PORTÉ & TOLMOSUbicació:
Sala 1
Preus:
Entrada: 15€
Amic/ga de LaTemporada: 12 €
Venda d'entrades:
Taquilla Auditori
COMPRAR ENTRADES
Categories

Pin It on Pinterest

Share This