POPKIDS 2017

POPKIDS 2017

Dissabte, 21 d'octubre de 2017 - 19:00 h

Concert Espectacle de Pop-Rock Juvenil on nois i noies entre 10 i 17anys seleccionats interpretaran cançons de Pop-Rock de tots els temps.

La iniciativa, ideada i produïda per Drac Màgic Events, compta amb un equip de professionals d’excepció: el músic, guitarrista i compositor lleidatà,Jose R. Madrid Alonso, que s’encarregarà de la direcció musical, i el cantant conegut per la seva trajectòria al front del grup de rock Lax’n’Busto, Salva Racero, que liderarà l’equip de professionals de la veu per preparar i orientar els joves seleccionats.
L’objectiu del 1er Espectacle de Pop-Rock Juvenil, PopKids és detectar i promoure el talent vocal i musical entre el jovent de les Terres de Lleida, alhora que produir un espectacle de qualitat professional per fer gaudir el públic.
El 1er Espectacle de Pop-Rock Juvenil, PopKids, compta amb L’Intèrpret Escola de Músical , l’Escola d’Idiomes Inlingua Lleida i la productoraEldracmagic com a mecenes, a més de la col·laboració de La Paeria – Ajuntament de Lleida i de l’estudi professional BOSSA Records

Compreu les vostres entrades mitjançant el lloc web: http://popkids.cat/

Durada esdeveniment POPKIDS 2017 120'Durada:
120'
Ubicació esdeveniment POPKIDS 2017Ubicació:
Sala 1
Preus:
Entrada: 10 €
Amic/ga de LaTemporada:
Venda d'entrades:
Taquilla Auditori
COMPRAR ENTRADES
Categories

Pin It on Pinterest

Share This