CONCERT DE PIANO. ANNA DMYTRENKO

CONCERT DE PIANO. ANNA DMYTRENKO

Dimarts, 12 de febrer de 2019 - 20:00 h

Anna Dmytrenko, piano
Obres Rakhmàninov i Dutilleux
Nascuda a Ucraïna el 1992 i nacionalitzada als Estats Units, és la guanyadora del Tercer Premi en el Concurs Internacional de Piano Ricard Viñes, 2018.
Ens oferirà una selecció dels preludis op. 23 de Rakhmàninov, que representen un alt nivell de virtuosisme. Com a contrast, la Sonata per a Piano de Dutilleux és una de les obres més importants en el seu gènere després de la Segona Guerra Mundial. El mateix compositor la va considerar prou madura per publicar-la amb l’Opus 1, i desenvolupa influències des de l’impressionisme francès fins al jazz.

Cicle de Piano Ricard Viñes

Andante Favori WoO 57 L. V. BEETHOVEN
Preludis op. 23
(Núm. 1 Largo, Núm. 2 Maestoso, Núm. 3 Tempo di minuetto, Núm. 4 Cantabile, Núm. 5 Alla marcia, Núm. 6 Andante, Núm. 7 Allegro, Núm. 8 Allegro vivace, Núm. 9 Presto, Núm. 10 Largo)
S. RAKHMÀNINOV
Choral et variations H. DUTILLEUX

 

Més informació:

ANNA DMYTRENKO, piano Guanyadora del tercer premi en el Concurs Internacional de Piano Ricard Viñes 2018. Ucraïnesa d’origen i nacionalitzada a EUA, Anna Dmytrenko va iniciar-se al piano en la seva Mariúpol natal amb Tatiana Yakovleva i va prosseguir-los als amb Jeanne Pascal, David Brown (Delaware Music School), Oxana Yablonskaya (Juilliard School), Christopher Elton (Royal Academy of Music), i Pascal Devoyon i Markus Groh (Universität der Künste a Berlín). D’altres pianistes de gran prestigi han participat també en la seva formació: Boris Berman, Alexander Braginsky, Pascal Devoyon, Pavel Gililov, Karl-Heinz Kämmerling, Akiko Ebi, Pascal Nemirovski, John O’Conor, Piotr Paleczny, Joaquin Soriano, Hiroko Nakamura, Eduard Zilberkant. Malgrat la seva joventut, ha actuat en recitals de piano sol i amb orquestra en nombrosos auditoris com el Klangmanufaktur de Hamburg, el Gaber de Milà, la Playhouse Opera Theatre de Sud-àfrica, la Steinway Society of South Jersey i la Popejoy Hall de New Mexico a EUA, i en d’altres països com Romania, França, Suïssa, Anglaterra, etc. A part del guardó obtingut el 2018 a Lleida, ha estat premiada al Concurs Internacional de Piano de Cantú (2017, Primer Premi), Concurs Internacional Olga Kern d’EUA (2016, Segon Premi, Premi del Públic), Concurs de Manhattan (2016, Primer Premi), i en molts d’altres. Ha participat en festivals de gran categoria en el món de la música com els de Verbier a Suïssa, el International Keyboard Festival de Noval York i el Duxbury Music Festival de Massachusetts. Content goes here
 

Durada esdeveniment CONCERT DE PIANO. ANNA DMYTRENKO 60'Durada:
60'
Ubicació esdeveniment CONCERT DE PIANO. ANNA DMYTRENKOUbicació:
Sala 2
Preus:
Entrada: 6 €
Amic/ga de LaTemporada:
Venda d'entrades:
Taquilla Auditori
COMPRAR ENTRADES
Patrocinen:
Categories

Pin It on Pinterest

Share This