MÚSICA IMPROVISADA PER A DOS PIANOS PREPARATS. AGUSTÍ FERNÁNDEZ & JORDINA MILLÀ.

MÚSICA IMPROVISADA PER A DOS PIANOS PREPARATS. AGUSTÍ FERNÁNDEZ & JORDINA MILLÀ.

Divendres, 18 de gener de 2019 - 20:30 h

Agustí Fernández & Jordina Millà
Música improvisada per a dos pianos preparats
Agustí Fernández, piano
Jordina Millà, piano
Encontre pianístic de dos improvisadors, creadors aventurats del nostre temps. A escena: dos pianos, les normes: un full en blanc, acolorit, mutat, transfigurat durant l’ara.
Agustí Fernández, considerat un dels líders del pianisme de post-avantguarda contemporània a nivell internacional i el més destacat del nostre país compartirà escena amb Jordina Millà, pianista emergent formada en interpretació i desenvolupada en improvisació amb una sòlida trajectòria creativa. Cita indispensable per a l’oient expectant.

+ info:
www.agustifernandez.com
www.jordinamilla.com

Foto: Roberto Domínguez

Més informació:

Agustí Fernández (Palma de Mallorca, 1954), amb una carrera perfectament assentada i una merescuda reputació internacional, és un dels músics espanyols de major projecció internacional i una referència mundial en el món de la música improvisada. Fernández ha treballat i treballa amb les grans personalitats del món de la improvisació musical com són Peter Kowald, Derek Bailey, Laurence D. “Butch”Morris, Evan Parker, Barry Guy, MatsGustafsson, Joel Ryan, Joe Morris, Nate Wooley i Peter Evans entre molts altres. És membre de Blue Shroud Band, Mats Gustafsson NUEnsemble i Barry Guy New Orchestra. Fins avui (2016) ha participat en més de 90 CDs.

Jordina Millà Benseny, pianista i improvisadora, nascuda a Balaguer el 1984 ha estat influenciada per la música des dels primers anys. Va començar els seus estudis al Conservatori de Lleida i cursà els estudis superiors de piano clàssic a CODARTS University of Arts de Rotterdam, on també obtingué posteriorment el màster en piano performance. Durant aquest període, el prestigiós programa de beques Huygens li va ser atorgat pel ministeri d’Educació i Ciència d’Holanda. Després del seu temps a Holanda, es va traslladar a París per continuar els seus estudis a l’Escola Normale de París. Paral·lelament oferia recitals per a piano sol i de música de cambra arreu dels Països Baixos, Espanya, Bèlgica i Itàlia. Amb el temps el seu interès artístic s’ha desenvolupat per necessitat natural, canviant així la seva relació amb aquest instrument i la música. Durant el camí, coneix a Agustí Fernández el qual l’ha orientat en els camins de la improvisació. Actualment el seu interès principal és en la música improvisada, i en el llenguatge contemporani. Forma part de l’escena d’improvisadors del país, és membre d’Improject, Col·lectiu Free’t i del Trio Stalzim i col·labora en projectes interdisciplinaris, amb ballarines com Teresa Santos i Sónia Sànchez entre altres. La primavera del 2018 debuta amb el seu primer album improvisat per a piano sol “Males herbes” que ha tingut una gran rebuda en el sector musical.

Durada esdeveniment MÚSICA IMPROVISADA PER A DOS PIANOS PREPARATS. AGUSTÍ FERNÁNDEZ & JORDINA MILLÀ. 55'Durada:
55'
Ubicació esdeveniment MÚSICA IMPROVISADA PER A DOS PIANOS PREPARATS. AGUSTÍ FERNÁNDEZ & JORDINA MILLÀ.Ubicació:
Sala 2
Preus:
Entrada: 11 €
Amic/ga de LaTemporada: 9 €
Venda d'entrades:
Taquilla Auditori
COMPRAR ENTRADES
Categories

Pin It on Pinterest

Share This