CANVI DE SOLISTA : ALBA VENTURA & FRANZ SCHUBERT FILHARMONIA

CANVI DE SOLISTA : ALBA VENTURA & FRANZ SCHUBERT FILHARMONIA

Diumenge, 26 de febrer de 2023 - 19:00 h

Lamentem comunicar-vos que, per una lesió a l’espatlla de Katia Labèque, les germanes Labèque no podran actuar en el concert previst pel proper diumenge 26 de febrer.

En el seu lloc actuarà la pianista Alba Ventura que va ser una de les alumnes més destacades d’Alícia de Larrocha a l’Acadèmia Marshall, escola que transmet la tradició pianística d’Enric Granados i Frank Marshall.

Ventura interpretarà el Concert per a piano i orquestra núm. 20 de Mozart.

Si aquest canvi no us satisfà, us oferim la possibilitat de bescanviar les entrades del concert per un altre de la Franz Schubert Filharmonia d’aquesta Temporada a l’Auditori (gener-juny 23) o bé se us retornaran els diners pel mateix canal (web o taquilla) pel que vau comprar les entrades.

En tots dos casos, tant si sol·liciteu canviar les entrades per un altre concert de l’orquestra com si preferiu el retorn dels diners, heu d’escriure a auditori@paeria.cat

IMPORTANT: La data límit per a enviar-nos les sol·licituds serà aquest divendres 24 de febrer a les 13 h.  En cas contrari entendrem que fareu ús de les vostres entrades

 

CANVI DE PROGRAMA

Alba Ventura, piano
Franz Schubert Filharmonia
Tomàs Grau, director

EL 20 DE MOZART I LA 4A DE SCHUMANN
Alba Ventura & Franz Schubert Filharmonia

Notes al programa

No, no esteu escoltant Don Giovanni, però ho sembla. Més d’un melòman pot quedar confós a l’escoltar l’inici del Concert per a piano núm. 20, i no només per la tonalitat de re menor que utilitza Wolfgang Amadeus Mozart, igual que a l’òpera i que al conegut Requiem. Aquest concert escrit al 1785 es considera el seu concert per a piano i orquestra més dramàtic i ens trasllada a l’estètica operística de Don Giovanni.

Robert Schumann va trigar a compondre obres per a orquestra, però quan finalment es va decidir, ja no va parar. Poc després de casar-se, va compondre la Simfonia núm. 4. La seva esposa va escriure: “Per la forma en què es comporta puc veure que serà una altra obra arrencada de les profunditats de la seva ànima”. L’estrena va quedar eclipsada perquè en aquell mateix concert va tocar el duet de pianistes més famós del moment: el format per Clara Schumann i Franz Liszt. Però anys després, Schumann va revisar la simfonia i la va deixar tal com la coneixem avui: una obra plena de llum, escrita des del cor, d’una profunditat colpidora i, alhora, d’una gran popularitat que l’ha acompanyat des del dia de la reestrena.

Aquest concert formarà part dels actes de la commemoració del centenari del naixement d’Alícia de Larrocha.

Programa

Concert per a piano i orquestra núm. 20, KV 466     W.A. Mozart
 Simfonia núm. 4, op. 120                                          R. Schumann

 

Durada esdeveniment CANVI DE SOLISTA : ALBA VENTURA & FRANZ SCHUBERT FILHARMONIA 120Durada:
120
Ubicació esdeveniment CANVI DE SOLISTA : ALBA VENTURA & FRANZ SCHUBERT FILHARMONIAUbicació:
Sala 1
Preus:
Entrada: 30€
Amic/ga de LaTemporada: 27€
Venda d'entrades:
Taquilla Auditori
COMPRAR ENTRADES
       
Categories

Pin It on Pinterest

Share This