ALMA DE GUITARRA. PABLO SAINZ-VILLEGAS

ALMA DE GUITARRA. PABLO SAINZ-VILLEGAS

Divendres, 21 d'abril de 2023 - 20:00 h

Pablo Sainz-Villegas, guitarra

Un viatge emocionant a través de les peces més emblemàtiques escrites per a l’instrument. Les sis cordes de Pablo et portaran al més profund del teu ésser amb melodies romàntiques i peces d’un virtuosisme apassionat. Deixa’t sorprendre i gaudeix de la guitarra com mai abans ho havies fet.

Programa
Mallorca (Barcarola) Op. 202                                           I. Albéniz
Danza Española n. 10 (Danza Melancólica) Op. 37       E. Granados
Danza Española n. 5 (Andaluza) Op. 37
Invocación y Danza – homage to Manuel de Falla –    J. Rodrigo
Capricho Árabe                                                                 F. Tarrega
Lágrima
Adelita
Recuerdos de la Alhambra
Torre Bermeja – Piezas Características Op. 92                I. Albéniz
Asturias (Leyenda) – Suite Española Op. 4

Pablo Sainz-Villegas

Pablo Sainz-Villegas A Prayer for Peace from Munich

Més informació:

Pablo Sainz-Villegas ha estat aclamat per la premsa internacional per la seva «virtuosa i commovedora interpretació, d’una exuberància irresistible i un ventall de colors vius» The New York Times.

Des del seu debut al Lincoln Center amb la Filharmònica de Nova York, s’ha convertit en un referent de la guitarra simfònica actual, tocant amb directors i orquestres com les Filharmòniques de Los Angeles, Boston, San Francisco, Toronto, Israel, l’Orquestra Nacional de França i la d’Espanya i actuant al Carnegie Hall de Nova York, la Philharmonie de Berlín, el Concertgebouw d’Amsterdam, l’Auditori Nacional de Madrid i el Suntory Hall de Tòquio.

Destaca la seva interpretació del Concert d’Aranjuez amb l’Orquestra Filharmònica de Berlín i el director titular Kirill Petrenko retransmès a Europa pel canal de televisió ART, el Concert dels Premis Princesa d’Astúries, i la seva participació a la Gala del Metropolitan Opera al Palau de Versalles. És el creador i director artístic de La Rioja Festival, iniciativa nascuda el 2022.

Els seus compromisos per a la temporada de 2022/2023 inclouen gira amb els Berliner Baroque Solisten i Roberto González Monjas a Espanya, recitals amb la mezzosoprano Isabel Leonard a EE.U; gira a Suïssa amb l’Orquestra de la Comunitat de Madrid i Marzena Diakun. Igualment, es tornarà a presentar amb la Chicago Symphony Orchestra i la Melbourne Symphony. Debutarà amb la Scottish Chamber Orchestra al Festival de Canàries i realitzarà una gira a Espanya amb la Belgian National Orchestra. Per Cap d’Any participarà al concert amb la Czech Philharmonic al costat de Juanjo Mena.

Pablo Sáinz-Villegas ha estat guardonat amb més de 30 premis internacionals inclòs l’Andrés Segòvia, el Guardó a les Arts Riojanas, el Premi Ull Crític de RNE i el Trelles Villademoros concedit pel Reial Cos de la Noblesa del Principat d’Astúries. Doctor Honoris Causa per la Universitat de la Rioja. Ha tocat per a líders mundials com el Dalai Lama i ha realitzat nombroses estrenes mundials entre les quals hi ha la primera obra escrita per a guitarra de John Williams.

Pablo Sainz-Villegas va néixer a La Rioja (Espanya) i des del 2001 viu a la ciutat de Nova York.

 

Durada esdeveniment ALMA DE GUITARRA. PABLO SAINZ-VILLEGAS 90'Durada:
90'
Ubicació esdeveniment ALMA DE GUITARRA. PABLO SAINZ-VILLEGASUbicació:
Sala 1
Preus:
Entrada: 15€
Amic/ga de LaTemporada: 13,5 €
Venda d'entrades:
Taquilla Auditori
COMPRAR ENTRADES
Categories

Pin It on Pinterest

Share This