ATMOSFERES. DE NORD A SUD. CAMERATA GRANADOS

ATMOSFERES. DE NORD A SUD. CAMERATA GRANADOS

Dissabte, 6 de maig de 2023 - 20:00 h


Camerata Granados
Montserrat Boixadera, soprano
Marina Villas, ballarina
Eva Salas, artista visual
Pau Romero-Andreu, director

A finals del segle XIX, es va obrir la porta a noves formes d’expressió musicals, i París va ser una de les capitals que va iniciar el canvi cap al nou segle.

Obrint horitzons i, al mateix temps, redescobrint el passat, Camerata Granados proposa un viatge a través de compositors de l’impressionisme francès del 1900 fins a la mirada del compositor lleidatà Bernat Giribet en l’estrena de la seva obra “Paisatges de l’any”. Giribet ens proposa un recorregut per les emocions que desperten les estacions de l’any, amb poemes propis, de Joan Maragall i de Carles M. Sanuy, i la veu de Montserrat Boixadera, jove talent de Lleida.

Atmosferes és un espectacle interdisciplinari de música, art visual i dansa que evoca el pas del temps i els canvis que s’hi produeixen. Un recorregut metafòric que culmina en una metamorfosi. Una proposta que no et deixarà indiferent, amb obres de Debussy, Satie, Fauré i Ravel, i amb la col·laboració de Marina Villas (ballarina), Eva Salas (artista visual) i alumnes del grau de Disseny Digital i Tecnologies Creatives de la Universitat de Lleida.

 

Cameratagranados.com

Durada esdeveniment ATMOSFERES. DE NORD A SUD. CAMERATA GRANADOS 75'Durada:
75'
Ubicació esdeveniment ATMOSFERES. DE NORD A SUD. CAMERATA GRANADOSUbicació:
Sala 1
Preus:
Entrada: 15 €
Amic/ga de LaTemporada: 13,5 €
Venda d'entrades:
Taquilla Auditori
COMPRAR ENTRADES
Categories

Pin It on Pinterest

Share This