LES MILLORS BSO DE DISNEY. FRANZ SCHUBERT FILHARMONIA

LES MILLORS BSO DE DISNEY. FRANZ SCHUBERT FILHARMONIA

Diumenge, 9 de gener de 2022 - 19:00 - 20:30 h

Judith Tobella, soprano
Nerea Rodríguez, soprano
Germán de la Riva, baríton
Manu Pilas, tenor
Franz Schubert Filharmonia
Marc Timón, director

Viu en directe un especial concert simfònic on s’interpretaran cançons de Frozen, el Rei Lleó, Aladdin, la Bella i la Bestia, Coco i moltes més! El mestre especialista en bandes sonores, Marc Timón, serà l’encarregat de dirigir aquest concert tan especial que comptarà amb els cantants Judith Tobella, soprano principal a Disney In Concert, Nerea Rodríguez, la sobrano escollida per interpretar el primer himne de Princeses Disney, Manu Pilas, la veu tenor del ‘Bella Ciao’ de la Casa de Papel, i el baríton Germán de la Riva.
Un concert amb les millors cançons de Disney que van directes al cor, per a totes les generacions que han crescut amb els personatges més entranyables de la gran pantalla.

La música dels somnis
Walt Disney tenia un do especial per convertir la música en protagonista principal de les seves pel·lícules. Tots tenim al cap personatges entranyables (com els Set nans), valents (com la Pocahontas), simpàtics (com en Peter Pan) o fins i tot malèvols (com la Cruella de Vil), que ens conviden a taral·lejar la cançó que els va fer immortals. Durant els darrers noranta anys, la factoria Disney ha tingut en nòmina els millors compositors de cada moment per crear un llegat de cançons immortals que formen part del nostre imaginari col·lectiu. Des dels anys trenta hem sentit cantar la Blancaneus, la Bella dorment, en Mowgli i l’os Baloo, la Sireneta, l’espavilat Aladdin, el Rei Lleó, les joguines de Toy Story, els companys d’Hèrcules a l’Olimp, l’heroïna Mulan a la Xina imperial o la princesa Frozen i el seu inseparable Olaf. La llista de premis Oscar obtinguts per les cançons de Disney supera la dotzena, des de Pinotxo l’any 1940 fins a Coco el 2017, passant per Mary Poppins, La Bella i la Bèstia, Tarzan, Monstres S.A. i moltes de les que hem esmentat. Us oferim un concert amb les cançons de Disney que van directes al cor.

Més informació:

Marc Timón, director Marc Timón (Castelló d’Empúries, 1980) és considerat un dels compositors més brillants, actius i premiats de la seva generació. Compositor, director d’orquestra i intèrpret de piano i tible, és un músic eclèctic que combina la composició de música per a cinema i televisió, musicals i documentals amb l’obra simfònica, de cambra i coral per a concert, la música pop i la cobla. Des del 2015, Timón està instal·lat a Los Angeles component per a projectes americans, europeus i asiàtics. En el món del cinema, és remarcable la seva labor de creació per a la sèrie de Marvel Agent Carter. També destaquen pel·lícules com El árbol sin sombra (Millor Banda Sonora Espanyola l’any 2014 als Premis MundoBSO), The Little Wizard (Premi Jerry Goldsmith 2014), les sèries In absentia i Arkhana, els documentals The Blind Monkey (per a National Geographic) i San Mao i bandes sonores èpiques per a gran orquestra simfònica i cor com Coliseum o Witches.

Durada esdeveniment LES MILLORS BSO DE DISNEY. FRANZ SCHUBERT FILHARMONIA 90'Durada:
90'
Ubicació esdeveniment LES MILLORS BSO DE DISNEY. FRANZ SCHUBERT FILHARMONIAUbicació:
Sala 1
Preus:
Entrada: 30€
Amic/ga de LaTemporada: 25€
PACK FAMILIAR: (mínim 4 entrades)88€
Venda d'entrades:
Taquilla Auditori
COMPRAR ENTRADES
Categories

Pin It on Pinterest

Share This