SUSPÉS- LA CINQUENA DE MAHLER. ORQUESTRA SIMFÒNICA DEL GRAN TEATRE DEL LICEU

SUSPÉS- LA CINQUENA DE MAHLER. ORQUESTRA SIMFÒNICA DEL GRAN TEATRE DEL LICEU

Divendres, 8 de maig de 2020 - 20:30 h

LA CINQUENA DE MAHLER
Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu
Josep Pons, director
En el marc de la celebració del 20è aniversari de la seva reobertura, el Gran Teatre del Liceu i la seva Orquestra Simfònica volen ser presents a diversos indrets del territori català i ho faran amb “una obra excepcional com la cinquena de Mahler”, tal com assegura el mestre Josep Pons.
L’any 1902 serà un dels moment més feliços en la vida de Mahler: Alma està embarassada i decideixen casar-se. Paradoxalment Mahler a la tardor d’aquell mateix any torna a introduir la mort com a subjecte dins la seva Cinquena simfonia. De gran complexitat i plena de contrastos (des de la simplificació del bellíssim Adagietto fins a la sumptuositat del darrer temps), és lírica, però alhora propera al dramatisme. Immortalitzada per Luchino Visconti com a banda sonora del film Mort a Venècia, 1971, aquesta partitura forma part del repertori universal.
Josep Pons, que és un important mahlerià, oferirà una lectura analítica, transparent i poètica d’aquesta pàgina que representa una introspecció des del més íntim i profund de la condició humana fins a la lluminositat d’un grandiós final, passant pel regust de la música popular o l’amor més sentit.

Foto: Paco Amate

 

Durada esdeveniment SUSPÉS- LA CINQUENA DE MAHLER. ORQUESTRA SIMFÒNICA DEL GRAN TEATRE DEL LICEU 1 h 40'Durada:
1 h 40'
Ubicació esdeveniment SUSPÉS- LA CINQUENA DE MAHLER. ORQUESTRA SIMFÒNICA DEL GRAN TEATRE DEL LICEUUbicació:
Sala 1
Preus:
Entrada: 31 €
Amic/ga de LaTemporada: 26 €
Venda d'entrades:
Taquilla Auditori
COMPRAR ENTRADES
Categories

Pin It on Pinterest

Share This