JAZZ TARDOR. DAVE WECKL & TOM KENNEDY PROJECT

JAZZ TARDOR. DAVE WECKL & TOM KENNEDY PROJECT

Divendres, 26 de novembre de 2021 - 21:00 - 22:30 h

Dave Weckl, bateria
Tom Kennedy, baix elèctric
Bob Franceschini, saxos
Stu Mindemann, teclats

Sens dubte, un dels punts àlgids del JazzTardorDave Weckl és considerat un dels 25 millors bateries de tots els temps. El seu dinàmic i variat estil instrumental, que ha inspirat a músics de tot el món, està construït sobre un vast coneixement i una gran passió.
Seria difícil trobar un gran nom dins de la indústria musical que no hagi comptat amb Dave Weckl: Michael BreckerMichel Camilo, Simon and Garfunkel, George BensonPeabo Bryson, Diana Ross, Robert Plant, Madonna, Paquito D’RiveraChuck Loeb , Arturo SandovalEliane ElíasLee Ritenour, Bill EvansFrank Gambale, Eric Marienthal, Mike Stern …
Potser va ser la Elektric Band de Chick Corea la que li va donar l’impuls definitiu. Aquella relació va acabar en Grammy.

Tom Kennedy és un músic consagrat, tant d’estudi com de directe, un dels baixistes i contrabaixistes més respectats del món. Ja en la seva adolescència va tenir l’oportunitat de tocar amb icones del jazz: Freddie Hubbard, James Moody, Nat Adderly, Sonny Stitt, George Russell, Barney Kessel i Herb Ellis. Des de llavors Tom ha girat i gravat amb Mike Stern, Lee Ritenour, Dave Grusin, Michael i Randy Brecker, A l’DiMeola, Simon Phillips, Steve Gadd, Frank Gambale, Steve Lukather,DavidSanborn, Jeff Lorber, Ricky Lawson, Joe Sample, Harvey Mason, i fins i tot a la banda de fusió Planet X, per anomenar només alguns. Al llarg de la seva carrera com a artista internacional ha editat 5 discos en solitari fins a la data, a més de participar en més de 200 enregistraments. La seva reputació com a mestre del seu ofici és immillorable entre els aficionats de tot el món.

Weckl, un dels bateries de referència de la música del nostre temps, aportarà tota la força del seu batec al JazzTardor d’enguany.

 

Durada esdeveniment JAZZ TARDOR. DAVE WECKL & TOM KENNEDY PROJECT 90'Durada:
90'
Ubicació esdeveniment JAZZ TARDOR. DAVE WECKL & TOM KENNEDY PROJECTUbicació:
Sala 1
Preus:
Entrada: 21 €
Amic/ga de LaTemporada: Anticipada: 19€
Venda d'entrades:
Taquilla Auditori
COMPRAR ENTRADES
Categories

Pin It on Pinterest

Share This