QUATRE SOUVENIRS. DUO ATZUR. NEUS PUIG I MARTA CASTELLÓ

QUATRE SOUVENIRS. DUO ATZUR. NEUS PUIG I MARTA CASTELLÓ

Divendres, 26 de gener de 2018 - 20:30 h

Quatre Souvenirs
DUO ATZUR

Neus Puig, flauta
Marta Castelló, piano
Quatre Souvenirs és un concert de flauta i piano format per quatre obres molt diferents en època, país i estil. Volem que el públic s’endugui a casa un petit detall de cada lloc, de cada compositor i de cada peça. Aquest cop no es tracta d’un imant per posar a la nevera o una postal, sinó d’una experiència més intensa, un concert per a viatjar i descobrir nous móns.
El programa està format per una Sonata de J.S. Bach, autor indispensable i punt de partida; la Suite de Ch. M. Widor, compositor romàntic francès; 3 Sonets d’Eduard Toldrà, referència catalana; i acaba amb una obra de P. Schoenfield titulada Four Souvenirs, autor nord-americà actual per acabar el recorregut amb molta energia.
Us hi esperem!

Repertori:

Sonata en si menor BWV 1030               J. Sebastian Bach
Suite, op.34                                               Charles Marie Widor
Sel·lecció de 3  Sonets                              Eduard Toldrà
Four Souvenirs                                          Paul Shoenfield 

Foto: Marc Castellà

Més informació:

Duo Atzur

El duo Atzur es crea l’any 2005 quan les dues comparteixen estudis a l’Escola Superior de Música de Catalunya. Han sembrat èxits en diversos escenaris destacant la Fundación Juan March de Madrid i al Festival de Música de Cambra de la Fundación Monteleón de León, essent també premiades en diversos concursos nacionals. En el seu afany per integrar el públic en les diferents èpoques compositives, el duo crea els seus programes unint peces del repertori tradicional amb obres d’autors contemporanis i autors del passat menys coneguts. Oferint així l’oportunitat única de descobrir obres poc interpretades, el que sens dubte enriqueix l’escolta i suposa un al·licient extra per a l’audiència.

Neus Puig, flauta

Neix a Tàrrega l’any 1987 on comença els seus estudis musicals de piano i flauta travessera. Finalitza els estudis de Grau Mitjà de flauta al Conservatori de Lleida, obtenint Menció d’Honor, i continua a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMuC) on obté el títol Superior amb Magdalena Martínez i Júlia Gállego. Amplia els seus coneixements musicals amb un Postgrau d’interpretació, també a l’ESMUC, a càrrec de la flautista Júlia Gállego, i continua formant-se a l’Escola Superior de Música Reina Sofia de Madrid durant dos anys amb el prestigiós flautista Jacques Zoon i Aniela Frey com a assistent. Ha realitzat diversos cursos de perfeccionament amb professors com Vicens Prats, Christian Farroni, Philipp Bernold, Elena Sentís, Felix Renggli, Jaime Martín, William Benett, Juliette Hurrel i Michel Debost entre d’altres. Ha format part de vàries joves orquestres, destacant la Jove Orquestra Nacional d’Espanya i la Jove Orquestra d’Oviedo. I ha col·laborat amb orquestres professionals com la Orquestra Simfònica i Nacional de Catalunya, l’Orquestra Simfònica de Madrid, l’Euskadiko Orkestra i l’Orquestra de Cadaqués. En música de cambra cal destacar que ha treballat amb personatges de renom com Hansjörg Schellenberger, Eduard Brunner, Klaus Thunemann, Stefan Dohr, Radovan Vlatkovic i Stefan Schweigert, entre d’altres, i ha realitzat concerts per tota la geografia espanyola, destacant el Petit Palau de Barcelona, sala de cambra de l’Auditori Nacional de Madrid, Teatre Monumental de Madrid, Casa do saber del Campus de Lugo i Auditori Sony de Madrid. Forma part del grup de cambra LleidArt Esemble i del Duo Àstrid, de flauta i guitarra. Ha estat professora de flauta a l’ESMUC i al Liceu de Barcelona. Actualment és professora al Conservatori de Lleida i a l’escola de música de Bellpuig, i és flauta solista de l’Orquestra Camera Musicae des de l’any 2014.

Marta Castelló, piano

Inicia els estudis de piano al Conservatori Professional de Lleida amb els professors Salomé Calderó i Jordi Benseny. Posteriorment cursa els estudis superiors de pedagogia del piano a l’Escola Superior de Música de Barcelona sota la tutel·la de Vladislav Broneveztsky. Rep consells de reconeguts pianistes com M. Hugues, S. Pochekin, P. Bithel. I J.Colom, L. Zilberstein, P. Jumppanen i C. Martínez. Participa en la International Winter School del Conservatori Txaikovski de Moscú amb la pianista Irinia Plotnikova. Ha estat guardonada, tant en categoria solista com en música de cambra, en concursos com el 35è Concurs de Joves Intèrprets de piano de Catalunya, el Concurs Instrumental de Sant Anastasi de Lleida, i el XIII Concurs d’Interpretació Musical Arjau de Barcelona. Ha realitzat un Màster de Piano a la Hochschüle für Musik Karlsruhe d’Alemanya amb el professor h.c. Kalle Randalu. Els últims anys ha estat la pianista del cor de l’Orfeó Lleidatà i professora i cap d’estudis de l’Escola de Música de l’Orfeó Lleidatà. Actualment està impartint classes al Conservatori Municipal de Lleida. És membre del Duo Atzur amb qui manté una intensa activitat concertística i pianista i president de LleidArt Ensemble, grup resident a l’Auditori Enric Granados de Lleida.

Durada esdeveniment QUATRE SOUVENIRS. DUO ATZUR. NEUS PUIG I MARTA CASTELLÓ 60'Durada:
60'
Ubicació esdeveniment QUATRE SOUVENIRS. DUO ATZUR. NEUS PUIG I MARTA CASTELLÓUbicació:
Sala 2
Preus:
Entrada: 10 €
Amic/ga de LaTemporada: 8 €
Venda d'entrades:
Taquilla Auditori
COMPRAR ENTRADES
Categories

Pin It on Pinterest

Share This