EL SEPTET DE BEETHOVEN. VII ENSEMBLE OJC

EL SEPTET DE BEETHOVEN. VII ENSEMBLE OJC

Dijous, 3 de desembre de 2020 - 20:30 h

PROPERAMENT ENTRADES A LA VENDA

VII Ensemble
Membres de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC
Víctor Lleixà, clarinet
Ramon Aragall, fagot
Joan Camps, trompa
Rubén Herrera, violí
Paula Roca, viola
Teresa Valls, violoncel
Xavier Sánchez, contrabaix

Us presentem, en motiu del 250è aniversari del naixement de L. van Beethoven, una de les seves obres cambrístiques més significatives, el conegudíssim Septet. La seva interpretació anirà a càrrec del VII Ensemble, formació de cambra integrada per membres de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida.
El concert començarà amb un arranjament per a aquesta formació de l’obra Kol Nidrei  del compositor alemany Max Bruch. Una obra escrita a finals del segle XIX, originalment per a violoncel i orquestra, inspirada en la veu dels rapsodes i en els cants litúrgics de les sinagogues.
A continuació, i com a plat fort, podrem escoltar el Septet en Mi bemoll Major Op. 20. Compost l’any 1800, va ser una obra del primer període creatiu de Beethoven, coincidint en el temps amb la seva Primera Simfonia. És considerada una composició encara d’estil clàssic, però ja força evolucionada.
Veniu i gaudiu amb nosaltres d’un repertori i d’una formació cambrística que resumeix amb la seva composició l’estructura de tota una orquestra; amb instruments de corda, de fusta i de metall. Segur que no us deixarà indiferents!

 

 

Durada esdeveniment EL SEPTET DE BEETHOVEN. VII ENSEMBLE OJC 75'Durada:
75'
Ubicació esdeveniment EL SEPTET DE BEETHOVEN. VII ENSEMBLE OJCUbicació:
Sala 2
Preus:
Entrada: 11 €
Reduïda: 9 €
Amics OJC: 7 €
Venda d'entrades:
Taquilla Auditori
COMPRAR ENTRADES
Categories

Pin It on Pinterest

Share This