EMPREMTES. DOS DE LIS. ROSER FARRÉ (VIOLÍ), LAURA FONTANALS (GUITARRA) I ALBA QUINQUILLÀ ( VEU RECITADA)

EMPREMTES. DOS DE LIS. ROSER FARRÉ (VIOLÍ), LAURA FONTANALS (GUITARRA) I ALBA QUINQUILLÀ ( VEU RECITADA)

Divendres, 6 de març de 2020 - 20:30 h

Empremtes
Dos de Lis
Roser Farré, violí
Laura Fontanals, guitarra
Alba Quinquillà, veu recitada
Amb l’objectiu d’aprofundir i redescobrir el repertori per a violí i guitarra neix Dos de Lis. Les lleidatanes Roser Farré i Laura Fontanals presenten diferents propostes buscant noves formes de gaudir i compartir la música.
Actualment presenten el seu darrer treball Empremtes, un espectacle que fusiona música i poesia, essent el text el que expressa les intencions i influències del compositor i la seva obra.
@dosdelis

Sonata Concertata en La Major
Allegro spiritoso Adagio assai espressivo
Allegretto con brio scherzando
N. Paganini
Sonatina invernal
Poniente Largo
Danza Ritual
J. Galeote
Danses populars romaneses
Allegro moderato
AllegroAndante
Molto moderato
Allegro
Allegro
B. Bartók
Fantasies sobre melodies populars catalanes
Chinchana
El noi de la mare
La Pastoreta
E. Becherucci
Danses Espanyoles
Dansa Oriental
Dansa Andalusa
E. Granados
Dansa espanyola N° 1, La vida breve M. Falla

Més informació:

DOS DE LIS Amb l’objectiu d’aprofundir i redescobrir el repertori per a violí i guitarra neix Dos de Lis. Les lleidatanes Roser Farré i Laura Fontanals presenten diferents propostes buscant noves formes de gaudir i compartir la música. El 2017 debuten amb el seu primer projecte Arrels, un programa que combina obres foklòriques  llatinoamericanes amb músiques d’arrels espanyoles i catalanes. Actualment presenten el seu darrer treball Empremtes, un espectacle que fusiona música i poesia, essent el text el que expressa les intencions i influències del compositor i la seva obra. Com a duo han actuat en festivals com el ‘Musiquem Lleida’, el ‘Romanic Musicau’, el ‘Cicle de cambra de Calella’, així com en diferents sales de Catalunya. Han estat guardonades amb el segon premi en el “VII Concurs internacional de música de cambra amb guitarra” dins el XXI Festival de Guitarra Ciutat d’Elx (2019). També reben el segon premi al concurs “1a Edició 2018 Certamen Panorama 1526 d’Avinyonet de Puigventós”.

Durada esdeveniment EMPREMTES. DOS DE LIS. ROSER FARRÉ (VIOLÍ), LAURA FONTANALS (GUITARRA) I ALBA QUINQUILLÀ ( VEU RECITADA) 70'Durada:
70'
Ubicació esdeveniment EMPREMTES. DOS DE LIS. ROSER FARRÉ (VIOLÍ), LAURA FONTANALS (GUITARRA) I ALBA QUINQUILLÀ ( VEU RECITADA)Ubicació:
Sala 2
Preus:
Entrada: 11 €
Amic/ga de LaTemporada: 9 €
Venda d'entrades:
Taquilla Auditori
COMPRAR ENTRADES
Categories

Pin It on Pinterest

Share This