HANSEL I GRETEL. UN CONTE MUSICAL

HANSEL I GRETEL. UN CONTE MUSICAL

Dissabte, 9 de març de 2019 - 18:30 h


Companyia: Kiddy Musics
La companyia musical Kiddy Musics estrena a Lleida el nou espectacle familiar Hansel i Gretel. Una versió moderna molt divertida i original del conte dels germans Grimm ambientada a la Barcelona actual, amb fragments de l’òpera d’Engelbert Humperdink.
Una família humil, que viu a prop del Parc Güell, es troba en una situació difícil. La mare està a l’atur i surt cada dia a buscar feina. El pare es dedica a vendre paraigües als turistes que visiten el parc. Els germans, Hansel i Gretel, passen moltes hores sols. Al Hansel li agrada jugar a la Play amb els amics i la Gretel mira de fer-lo estudiar, però no se’n surt.
Un dia, la mare tota empipada els envia al parc a buscar maduixes per tenir alguna cosa per menjar, però allà una bruixa els espera per convertir-los en caramels i menjar-se’ls.
Ens ajudareu a desfer l’encanteri?
Amb aquesta trama, l’obra vol acostar el gènere de l’òpera als infants amb fragments senzills i bonics que despertin l’interès del públic familiar. D’aquí que s’hagin escollit fragments de l’òpera Hansel i Gretel d’Engelbert Humperdink.
El muntatge compta amb música en directe interpretada amb piano. Els personatges els interpreten 4 actors i cantants, dos sopranos, una mezzosoprano i un baríton que interpreten els personatges de l’obra.

Edat recomanada: a partir de 3 anys

Durada esdeveniment HANSEL I GRETEL. UN CONTE MUSICAL 50'Durada:
50'
Ubicació esdeveniment HANSEL I GRETEL. UN CONTE MUSICALUbicació:
Sala 1
Preus:
Entrada: 8 €
Amic/ga de LaTemporada: 6 €
Venda d'entrades:
Taquilla Auditori
COMPRAR ENTRADES
Organitza: El cicle de concerts familiars compta amb la col·laboració:
Categories

Pin It on Pinterest

Share This