LA JULIÀ CARBONELL HOMENATJA EMILI PUJOL. L’OJC amb la gran tradició de la guitarra a les Terres de Lleida!

LA JULIÀ CARBONELL HOMENATJA EMILI PUJOL. L’OJC amb la gran tradició de la guitarra a les Terres de Lleida!

Diumenge, 23 d'octubre de 2016 - 19:00 h

La Julià Carbonell homenatja Emili Pujol
L’OJC amb la gran tradició de la guitarra a les Terres de Lleida!
Carles Trepat i Carles Herraiz, guitarres
Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida
Alfons Reverté, director
La Julià Carbonell amb aquest concert vol retre un homenatge a una de les figures musicals més rellevants de les Terres de Lleida: Emili Pujol.
De la mà de Carles Trepat i de Carles Herraiz us presentarem els concerts d’Antonio Vivaldi que el mestre Pujol va adaptar per a la guitarra. Un concert intimista i refinat on se’ns farà present la gran tradició de la guitarra a casa nostra.

Concert per guitarra i cordes en La Major, RV82
Allegro non molto
Larghetto
Allegro
A. Vivaldi (Arranj. E. Pujol)

 

Guitarra: Carles Trepat
Petita Romança
Barcarola
Paisatge
El borinot
E. Pujol
E. Pujol
E. Pujol
E. Pujol
Guitarra: Carles Herraiz
Concert per guitarra i cordes en Do Major, RV 425
Allegro
Largo
Allegro
A. Vivaldi (Arranj. E. Pujol)

 

Guitarra: Carles Herraiz
Romança
Fantasia Breu
Cançó de bressol
E. Pujol
E. Pujol
E. Pujol
Guitarra: Carles Trepat
Concert per guitarra i cordes en Re Major, RV93
Allegro
Largo
Allegro
A. Vivaldi (Arranj. E. Pujol)

 

Guitarra: Carles Trepat
Director: Alfons Reverté

 

Més informació:

DFDF

Carles Trepat
Carles Trepat es va iniciar en l’estudi de la Guitarra als tretze anys amb Jordi Montagut, i el 1976 va atendre a l’Últim Curs que va donar Emilio Pujol a Cervera. Estudià, també, amb José Tomás, Alberto Ponce, Eduardo Sainz de la Maza i Rafael Andia. Ha guanyat premis a nivell internacional, destacant el “Premi Tàrrega” del “Certamen Internacional Francesc Tàrrega de Benicàssim” o el Primer Premi en la V edició del “Concurs Internacional de Toronto”. Al juliol de 2014 li va ser concedit el “Premi Honorífic José Tomás” a Petrer, Alacant. Carles Trepat ha col·laborat com a professor assistent de José Tomás en els Cursos d’estiu de Dénia i Vila-seca; interpreta amb guitarres històriques de luthiers com Antonio Torres, José Pagés, Sants Hernández, Hermanos Conde o guitarres modernes de José Luis Romanillos, Daniel Bernaert, etc., normalment utilitzant cordes de seda i tripa en les seves guitarres històriques. Se li deu el descobriment en temps recents de la música de Miguel García (Pare Basilio), qui fou mestre de Dionisio Aguado. Ha gravat en CD música de Frederic Mompou, Manuel Quiroga, Isaac Albéniz, Enric Granados, Francesc Tàrrega, Julián Arcas i Miguel Llobet, entre d’altres.
Carles Herraiz
S’inicia a la guitarra als set anys d’edat a la seva ciutat natal, Santa Coloma de Gramenet (Barcelona). Realitza els seus estudis musicals al Conservatori de Badalona i els finalitza al Conservatori Municipal de Barcelona amb la qualificació de matrícula d’honor. Al llarg de la seva formació musical ha rebut classes dels mestres Sebastián Villalta, Vicenç Mayol, José Tomás, Manuel Estévez, Álvaro Pierri, Eduardo Fernández, Rafael Cañizares, David Russell, Manuel Barrueco, Leo Brouwer, Gerardo Arriaga, Elliot Fisk i Armando Marrossu, entre d’altres. A l’any 1994, va obtenir la Menció d’Honor de final de carrera del Conservatori Superior de Barcelona i ha estat guardonat en diferents concursos internacionals: I Concurso Internacional del Festival de Guitarra de Zarautz’93; Concurs del XVII Festival Internacional de Música Martín Códax’97; X Concurso de guitarra de Cantabria’97; Concorso Internazionale di Chitarra Emilio Pujol’98; VI Concorso Internazionale Città di Mottola’98 i Concurso Internacional del Festival de guitarra Andres Segovia de Granada’99. Va obtenir la menció especial del jurat al V Festival Internacional “Musiquem Lleida” 2010. Compagina la seva activitat docent com a professor al Conservatori de Lleida amb l’activitat concertística com a solista i com a intèrpret, en col·laboració amb diferents grups de música de cambra i orquestres simfòniques. Recentment ha sortit publicat el seu últim treball discogràfic “Un Sueño en la Floresta”. [/learn_more]

Durada esdeveniment LA JULIÀ CARBONELL HOMENATJA EMILI PUJOL. L’OJC amb la gran tradició de la guitarra a les Terres de Lleida! 90'Durada:
90'
Ubicació esdeveniment LA JULIÀ CARBONELL HOMENATJA EMILI PUJOL. L’OJC amb la gran tradició de la guitarra a les Terres de Lleida!Ubicació:
Sala 1
Preus:
Entrada: 12 €
Amic/ga de LaTemporada: 10 €
Amics OJC: 6 €
Venda d'entrades:
Taquilla Auditori
COMPRAR ENTRADES
Categories

Pin It on Pinterest

Share This