LA GRAN FINAL! PROVA FINAL DEL XXIV CONCURS INTERNACIONAL DE PIANO RICARD VIÑES

LA GRAN FINAL! PROVA FINAL DEL XXIV CONCURS INTERNACIONAL DE PIANO RICARD VIÑES

Dissabte, 3 de juliol de 2021 - 19:00 h

LA GRAN FINAL!
Prova final del 24è Concurs Internacional de Piano Ricard Viñes
Orquestra Simfònica del Vallès
Víctor Pablo Pérez, director
Concert per a piano i orquestra  a càrrec dels tres finalistes del concurs, acompanyats per l’Orquestra Simfònica del Vallès
Després d’una rigorosa selecció, els tres finalistes que arribin a aquesta prova hauran de lluitar entre ells per endur-se un primer premi que consisteix en 12.000 euros i la interpretació d’un concert amb orquestra al Palau de la Música Catalana i a l’Auditori Enric Granados.
En aquesta final s’interpretaran tres dels més bells concerts escrits per a piano i orquestra de compositors com Beethoven, Chopin, Liszt, Mozart, Rakhmàninov, Ravel, Schumann o Txaikovski. També el públic podrà votar, i es farà el sorteig d’un premi molt especial entre aquelles persones que hi participin.

PROGRAMA CONCERT

CECINO, Elia (Itàlia 2001)
Concert núm. 1 en mi menor, op. 11             F. Chopin

PARK, Youngho (Corea del Sud 1993.Alemanya)
Concert núm. 2 en do menor, Op. 18            S. Rakhmàninov

SAIENKO, Danylo (Ucraïna 1991)
Concert núm. 1 en si bemoll menor, op. 23   P. L Txaikovski

ELS FINALISTES:

Elia Cecino
Nascut a Itàlia el 2001. Guanyador del XXXVI Premio Venezia així com d’altres competicions internacionals, ha actuat com a solista amb orquestres de reconegut prestigi internacional. Des de 2014 tocar regularment en recitals en solitari en llocs com el Teatro Versi de Trieste, La Fenice de Venècia, Teatro Olimpico de Vicenza, Sala dei Giganti a Padova, Palazzo Litta a Milà…Mentre que durant el 2016 va participar en una gira de concerts pels Estats Units.
Youngho Park nascut el 1993, a Incheon, Corea del Sud. Al llarg de la seva carrera, ha obtingut nombrosos reconeixements concursos, inclòs el Primer Premi al Concurs de Piano Liszt de Corea, el Segon Premi al Concurs Internacional de Piano Young Piano Stars de Berlín i el Gran Premi al Samick-Seller. Concurs de piano. A més, com a acompanyant de veu, Park va rebre el “Premi al millor acompanyant” de l’Associació Coreana Schubert i el Concurs Yeonji-Lied a la seva terra natal, Corea del Sud. Ha actuat amb l’Orquestra Simfònica Nacional de Lituània, l’Orquestra Filharmònica Gunpo i l’Orquestra Filharmònica de la Universitat Nacional de Seül.
Danylo Saienko
Neix a Ucraïna el 1991. Entre els nombrosos premis que ha aconseguit al llarg de la seva trajectòria destaquem: 1er premi Concurs de piano Maria Canals (2015), 1er Premi Concurs Internacional de Piano “GIORGOS Thymis “(Tessalònica, 2015), 1er Premi Concurs Internacional de Piano Massarosa (Itàlia, 2018) ; 1er premi Concurs internacional de piano “Fausto Zadra” (Abano Terme / Itàlia, 2018), 1er premi Concurs de piano de Kristian Tkaczewski 2019 (Busko-Zdroj, Polònia), 3 premi Concurs de piano “Luciani Luciano” 2020.
Millor participant espanyol: Pedro López Salas
Nascut a Albacete l’any 1997, actualment estudia un màster en interpretació de piano al Royal College of Music de Londres. Guanyador de multitud de premis en concursos nacionals i internacionals recentment ha estat convidat per participar al Concurs Internacional Vendome Prize de Nova York, el proper mes d’octubre. Ha actuat arreu d’Espanya i Europa en auditoris com el Manuel de Falla de Granada, Aachen Theatre, “Wiener Saal” de Salzburg, Palau de la Música de València, Teatro la Maestranza de Sevilla etc.

Durada esdeveniment LA GRAN FINAL! PROVA FINAL DEL XXIV CONCURS INTERNACIONAL DE PIANO RICARD VIÑES 120'Durada:
120'
Ubicació esdeveniment LA GRAN FINAL! PROVA FINAL DEL XXIV CONCURS INTERNACIONAL DE PIANO RICARD VIÑESUbicació:
Sala 1
Preus:
Entrada: 12 €
Amic/ga de LaTemporada: 10 €
Venda d'entrades:
Taquilla Auditori
COMPRAR ENTRADES
Col.laboren: Patrocinen: Organitzen:
Categories

Pin It on Pinterest

Share This