L’ESSÈNCIA DEL NADAL. CONCERT DE NADAL DE LA BANDA MUNICIPAL DE LLEIDA

L’ESSÈNCIA DEL NADAL. CONCERT DE NADAL DE LA BANDA MUNICIPAL DE LLEIDA

Diumenge, 18 de desembre de 2022 - 19:00 h

Mª Cristina Rodríguez Novau, soprano
Banda Municipal de Lleida
Amadeu Urrea, director

Cavalleria rusticana que vol dir cavallerositat camperola en italià és una òpera verista en un acte únic de Pietro Mascagni. La intensitat dramàtica de la trama, situada a la plaça d’un poble de Sicília, ens ha motivat a interpretar-la tot recordant als nostres companys de Canicattini Bagni on hem estat acollits aquest estiu.
L’essència del Nadal ens permet enfortir els valors humans i connectar-nos amb l’amor i la generositat. D’aquesta manera, podem compartir amb alegria el millor de cadascú de nosaltres i així recuperar l’entusiasme i l’optimisme, encoratjant-nos a desenvolupar una millor perspectiva de la vida. Us proposem un ambiciós repertori que pretén atansar-vos l’amistat, la confiança, la pau, el respecte i la solidaritat. Tot un seguit de virtuts morals, estètiques i afectives que ens obriran les portes d’un Nadal esperançador.

Programa
Cavalleria rusticana Pietro Mascagni; Memory Andrew Lloyd Webber; Oblivion Astor Piazzola; Un bel di vedremo Giacomo Puccini; Al bell Danubi blau Johann Strauss; Sota llamps i trons Johann Strauss; A Jazzy Christmas arranj.Johnnie Vinson; Happy Christmas John Lennon; Blanc Nadal Irving Berlin; Deh vieni non tardar W. Amadeus Mozart; Santa Baby Javits & Springer

Fem Banda

Durada esdeveniment L’ESSÈNCIA DEL NADAL. CONCERT DE NADAL DE LA BANDA MUNICIPAL DE LLEIDA 90'Durada:
90'
Ubicació esdeveniment L’ESSÈNCIA DEL NADAL. CONCERT DE NADAL DE LA BANDA MUNICIPAL DE LLEIDAUbicació:
Sala 1
Preus:
Entrada: 10€
Amic/ga de LaTemporada: 9€
Venda d'entrades:
Taquilla Auditori
COMPRAR ENTRADES
Categories

Pin It on Pinterest

Share This