LLUÍS CAPDEVILA: SOCIAL

LLUÍS CAPDEVILA: SOCIAL

Divendres, 1 d'abril de 2022 - 20:00 h

Lluís Capdevila, piano
Petros Klampnis, contrabaix
Luca Santaniello, bateria

Amb SOCIAL, el pianista del Priorat s’inspira en el concepte de socialitzar, tant alterat durant la pandèmia, per retrobant-se amb el seu trio de Nova York, on hi va residir una dècada. Amb temes de Capdevila i clàssics com What a Wonderful World, To Make You Feel My Love o Stardust, el trio s’endinsa en un viatge musical que abraça un passat per celebrar el present.

 

Programa
We’ll fly again (Ll. Capdevila); Misery (Ll. Capdevila); Bocoi (Ll. Capdevila); Changing (Ll. Capdevila); To Make You Feel My Love (Bob Dylan); East Broadway (Ll. Capdevila); Stardust (H. Carmichael); What a Wonderful World (B. Thiele & G. D. Wess); Everything Has An End (Ll. Capdevila); Legacy (Ll. Capdevila)

 

lluiscapdevila.com

vídeo We’ll fly again 

Més informació:

Lluís Capdevila (1981) va créixer a les vinyes de PRIORAT al mar Mediterrani. Des de ben petit, la llibertat d’expressió i la creativitat el van connectar amb la composició i la improvisació de tal manera que tot i que va cursar la Llicenciatura en Dret (Barcelona) i el Màster en Dret de la Propietat Intel·lectual (Estocolm), va abandonar aquest camí per centrar-se exclusivament en la música. El jazz el va portar a Nova York, amb l’ajuda d’una beca Fulbright, on va estudiar a l’Escola de Música Aaron Copland i es va obtenir el títol de Doctor en Arts Musicals per la Stony Brook University. A la ciutat de Nova York ha col·laborat amb músics consolidats i talents emergents en diferents escenaris. DIASPORA (2016) és el seu àlbum de debut i compta amb composicions originals inspirades en les seves experiències de Nova York i la dispersió de la seva generació, ja que molts van abandonar el seu país d’origen a la recerca d’oportunitats laborals. Petros Klampanis (baix) i Luca Santaniello (bateria) s’hi van unir en un enregistrament de trio de piano que ha rebut excel·lents crítiques als Estats Units i Espanya, i va deixar més de cinquanta concerts.

DAYBREAK EXPLORATIONS (2018) recull un conjunt d’improvisacions de piano enregistrades a l’Auditori del Staller Center For the Arts de Nova York durant els anys 2013 a 2016. CINEMATIC RADIO (2019) presenta la seva música original en un entorn més íntim amb Petros Klampanis (baix, loops i percussió) i compta amb la col·laboració estelar de Tom Harrell (fliscorn) en un dels seus temes originals. La música està inspirada en estats d’ànim que recorden el cinema en un format més íntim. ÈTIM (2020) és el primer àlbum de piano d’estudi amb música inspirada en les seves arrels, interpretant composicions sorgides durant els set mesos que va instal·lar-se a la Catedral del Vi de Falset (Priorat), amb el seu piano de cua envoltat de vi en bótes i ampolles.

 

Durada esdeveniment LLUÍS CAPDEVILA: SOCIAL 60'Durada:
60'
Ubicació esdeveniment LLUÍS CAPDEVILA: SOCIALUbicació:
Sala 2
Preus:
Entrada: 13 €
Amic/ga de LaTemporada: 11 €
Venda d'entrades:
Taquilla Auditori
COMPRAR ENTRADES
Categories

Pin It on Pinterest

Share This